潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

羽絨

邊度多著起身上型d同冇咁擁腫既羽絨呀唔該? :lol:
***南無阿彌陀佛***

禁止訪問

Re: 羽絨

複式洋房

我都想知邊度有得買,我都是超怕涷,這幾天我簡真不想返工.

大宅

我都想買件

大宅

我都想買呀...我去睇過都唔岩呀..你地知唔知邊到有D靚既羽絨呀..有既話我知呀...唔該

民房

有時係街度見人著個d好好睇,都唔知係邊度買? ?-(

子爵府

Sogo (1/F or 2/F, forget the floor), there have a counter "October 22", their down jacket looks fashion, or you may go to the shop "Nice Claup", they also have some fashion down jacket (now have 40% off).

大宅

Re:

我尋日放工同老公買左件羽絨喇...係荃灣南豐中心上樓既...6樓同11樓都有呀..好多款添呀..大家可以睇下呀

別墅

Re:

我知道波鞋街o的舖頭同羽絨城都有得賣,我o個件都係o係波鞋街買o既!!! :-P

複式洋房

Re:

今日係Sogo 9/F 特賣場買左件白色長羽絨, 90%down, US Standard 喎! $499, 好靚一d都唔"腫", 有好多色, 但係白色最靚, 同我一齊試o既都有三個女仔買左(白色), 大家可以去look look 仲有無白色!!!

複式洋房

Re: down feather jacket

hello all,

i bought few down feather jacket this week. my son, my hubby and myself...ha.eh..he.he.eh

all bought from tsuen wan "nam fung centre" room 606, check with their workmanship, material quality and accessories......it's really professional

子爵府

My husband bought a down feather jacket from The North Face today which is 700 for $1200, original price is $1435.Som other down feather jacket which is 500 for $700.IT's on sale now in Times Square.
我個寶貝仔係屎撈B

大宅

請問小朋友羽絨幾多錢一件呀??

Thanks.

LengMomMom 寫道:
hello all,

i bought few down feather jacket this week. my son, my hubby and myself...ha.eh..he.he.eh

all bought from tsuen wan "nam fung centre" room 606, check with their workmanship, material quality and accessories......it's really professional

公爵府

畀面勳章

星期六係南豐中心6樓買一件小童羽絨背心$170 (4碼,我個女得2歲),買咗之後覺得好好著,禽日諗住買多件長袖,但冇貨,所以去咗另一間602室小童羽絨長袖中褸原價碼$280, 但有9折$252.

侯爵府

2021勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

我都係6樓買左件俾我個女,8碼的,8折後要$378喎~~~

Debbie媽 寫道:
星期六係南豐中心6樓買一件小童羽絨背心$170 (4碼,我個女得2歲),買咗之後覺得好好著,禽日諗住買多件長袖,但冇貨,所以去咗另一間602室小童羽絨長袖中褸原價碼$280, 但有9折$252.

複式洋房

my son is 9 years old, his down feather jacket was bought in room 606.....costs us $290 ...quite nice

別墅

羽絨店搬遷大平賣

皆能羽絨時裝中心

國內自設廠房, 製造各種高級羽絨產品, 出口至法國及其他歐洲國家, 品牌包括North Face等.

營業時間: 上午10時至下午6時(星期一至六) 或 下午1時至6時(星期日及公眾假期)

地址: 九龍新蒲崗大有街34號新科技廣場10樓1012室

電話: 2997 6068 / 9677 5783

答Martina: 有小朋友褸賣, 顏色鮮艷, 好似大概$120並唔貴...

答龍馬媽媽: 已經折左, 係正貨, 幾乎件件都唔同款, 唔係市面上既一般貨色...

如果你o念住買平個d俾大人著,可到荔枝角長義街好運工業中心7樓亦有開倉, 但款式唔好期望太高...

答lemoncoffee和winice: 我唔係好識分小朋友size, 但見到有細細件應該o岩2-3歲及8-9歲, 其實你可以直接打電話上去問老闆娘, 佢好好傾...

答龍嫂: 我忘記問做到幾時, 但係佢有朋友勸佢搬, 佢仍然在考慮啊, 所以應該無咁快...

答紫晴媽媽: 荔枝角o個間平唔過$300幾, 但買一件(通常$300幾)再加$10買第二件, 即買2件就平均差不多$200一件; 另外門口有一排售$100件o既, 個款唔靚但好抵著(之前都係賣開$300幾嫁), 啱老人家或賓妹啦!

答KiuKiu媽媽: 新蒲崗o個間d皮草外褸款靚(無見有背心喎), 老闆娘話係出口去日本o既, $680一件其實好抵買, 你可以打電話去問清楚d, 我o個日只係睇o左十幾分鐘, 抱歉真係答唔到太多問題呀!
Blessed are the pure in heart, for they will see God.

伯爵府

醒目開學勳章

Re:

請問sogo做到幾時?有冇童裝?

大宅

唔好意思原諒我直話直說
我上過去睇完,唔夠3分鐘我己經走
我問老闆娘d "North Face"係邊, 佢話賣淨一件 :idea:
其他款我就麻麻地, 仲係見到賣$580/$680/$780,
我寧願買有牌子.
依家好多地方crazy sale (Fila, North Face...)
"羽絨城"大減價,去look look la

男爵府

我有件加大碼(成人). 紅色 , 啱啱come patpat既羽絨.
有帽(可以除既)
日本牌子.bootleg booth
係公司既辦. 150蚊 如果有人要既就PM我la.
[/url]

首頁

尾頁

跳至