跳至

首頁

尾頁

男爵府

魅力公主 7周年華麗國民

半歲生日會的義工只有場刊上印的義工mami~
而我們搵贊助時亦沒有將mami個人資料交給贊助商~
因為之前有一位bk mami開左ke fb0812 group亦與本人冇關,當中亦有不是bk會員~
所以經考慮後我已經開了一個babykingdom@0812mami會
方便上唔到bk ke會員亦可以知道bk最新消息~
如果你未入會或未有我fb的話,請pm我,
切勿在版面留資料,謝謝!

男爵府

如果你地係facebook直接add我唔該講埋你bk個名~

伯爵府

好媽媽勳章

sorry, 看不明白
請問同衣家呢個"08年12月媽媽會"bk討論區有什麼關係?

男爵府

原帖由 BforGirl 於 09-7-13 18:24 發表
sorry, 看不明白
請問同衣家呢個"08年12月媽媽會"bk討論區有什麼關係?

fb同依個bk討論沒有關係,
不過因為之前有mami以為另一個facebook0812group係我開的,其實是其中一個義工mami開的,而這位mami今次不會參與生日會義工,亦因為有人借生日會義工名義係個位mami 開ke fb group度宣傳自己ke生意,所以我自己開了一個fb,方便上唔到bk ke會員都可以上fb,亦保護我的mami朋友不被騷擾,所以你join唔join係你自己決定

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 大臣子 於 09-7-13 18:45 發表

fb同依個bk討論沒有關係,
不過因為之前有mami以為另一個facebook0812group係我開的,其實是其中一個義工mami開的,而這位mami今次不會參與生日會義工,亦因為有人借生日會義工名義係個位mami 開ke fb group度宣傳自己k ...

完全清楚了, 謝謝!

男爵府

原帖由 BforGirl 於 09-7-13 18:55 發表

完全清楚了, 謝謝!

welcome~

男爵府

請各位注意此group只限0812 bk mami,
如pm我請話比我知你個bb ke生日~thx~

大宅

好媽媽勳章

知道你會咁保護大家嘅INFO真係好, 我之前去過一次0812 MAMI嘅GATHERING (生之前), 生咗之後見個個都JOIN FB GROUP, 其實我都好想JOIN, 不過始終都有少少WORRY, 因為我唔係識好多MAMI吖嘛, 都想睇清楚啲先JOIN.

唔知你呢個GROUP係咪FOR嚟緊1嵗生日會而開呢? 定係冇SPECIAL 活動, 係FOR MAMI GROUP吓呢? 咁係咪有好多好多MAMI JOIN咗? SORRY, 希望你唔好怪我問咁多嘢喇!

原帖由 大臣子 於 09-7-14 11:46 發表
請各位注意此group只限0812 bk mami,
如pm我請話比我知你個bb ke生日~thx~

男爵府

原帖由 giftfromgod2008 於 09-7-14 14:26 發表
知道你會咁保護大家嘅INFO真係好, 我之前去過一次0812 MAMI嘅GATHERING (生之前), 生咗之後見個個都JOIN FB GROUP, 其實我都好想JOIN, 不過始終都有少少WORRY, 因為我唔係識好多MAMI吖嘛, 都想睇清楚啲先JOIN.

唔 ...

此group是有鑑於另一個mami開的group會員太多,當中有的不是0812 bk會員,亦有太多人利用fb賣廣告,有人亦以為個個group同bk/同我地之前搞ke生日會有關,所以為左保護大家同有mami反應想識返一班只係0812 ke mami,所以開左此群組,方便宣傳bk活動同攪gathering,
請注意加入此group與否由你自己決定,同參加1歲生日會冇關係的,如有不明白的地方歡迎再提出,謝謝!
p.s.多謝有d 0811的mami支持入會,不過抱歉此group只限0812bb,請大家見諒!

民房

你好,我bb是12月25日在仁安醫院出生的,懷孕時都有上呢度睇資訊,今天終於開了帳戶,請問可否入會呢??是否可以報名參加生日派對呢? sorry,我不知道什麼是pm

男爵府

原帖由 chunb 於 09-7-14 20:54 發表
你好,我bb是12月25日在仁安醫院出生的,懷孕時都有上呢度睇資訊,今天終於開了帳戶,請問可否入會呢??是否可以報名參加生日派對呢? sorry,我不知道什麼是pm ...

歡迎~有bk帳戶又係0812就可以加入,
生日派對與此group冇關,報名方法容後公佈~
pm即是私人傳訊,可保護自己的私隱~
我已經add左你la~^^

複式洋房

我都好耐無上BK啦, 大臣子半歲生日會辛苦晒你地.
希望一歲生日會再見面.

男爵府

原帖由 ws_ada 於 09-7-14 22:30 發表
我都好耐無上BK啦, 大臣子半歲生日會辛苦晒你地.
希望一歲生日會再見面.

好ar~
到時見~

男爵府

唔該晒版主開個group...TKS...

大宅

^_^ .....我未生之前一直都有在BK發言,我知道大臣子你一直都好努力攪好呢個0812媽媽會。雖然我看了兩次都不大明白這次版面寫甚麼,不過我都想加入0812媽媽會,我錯過了之前所有活動,都是因為我怕「生保」。我可以加入大臣子你的媽媽會嗎?

複式洋房

謝謝你大臣子,我已pm你了, 麻煩哂!

複式洋房

大臣子您好! 我都係0812媽媽, 囡囡12月13日出世, 我有上0812媽媽會看下, 同有時發表一下, 但係唔知道是否已經係member啦! 另外, 我經常見pm, 不過都唔知是什麼及如果pm呀! 可否告知呢! 好蠢呀!

原帖由 大臣子 於 09-7-14 21:15 發表

歡迎~有bk帳戶又係0812就可以加入,
生日派對與此group冇關,報名方法容後公佈~
pm即是私人傳訊,可保護自己的私隱~
我已經add左你la~^^

複式洋房

HEY, 原來要做0812member o家? 我以為只要係0812既mama就自動係member. 咁點報名呀?

複式洋房

我想問FACEBOOK已ADD左我個0812 MANI係咪就叫加入左呢

別墅

我想加入, 我個女係08年12月17號出世, thanks.

首頁

尾頁

跳至