婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

之從62死左之後...C6就成日係我臉前拖99手..我好唔鐘意..覺得C6好假!!

公爵府

點解要拖佢隻手?

伯爵府

係關心媽媽的表現,有可不妥,又唔係其他女仔點解唔like 呢?
想當年你 c6 (小時)都係拖實 你 99 嫁啦!
原帖由 ewy_chu 於 09-7-13 12:50 發表
之從62死左之後...C6就成日係我臉前拖99手..我好唔鐘意..覺得C6好假!!

大宅

你係咪同c6關係唔好? 所以佢做乜都睇唔順眼呀?

你c6拖住99隻手有乜問題呢? 可能佢就係因為失去左62, 所以格外珍惜99囉....

大宅

咁我都係自己心"銀"銀"姐..我唔會同C6講架..咁我未成日都係跟住佢地兩個行囉..唔通我又拖埋一份咩..有無咁溫馨呀...咁多年黎都係拖我架嘛...

禁止發言

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

我諗依D叫做呷醋嘛..

別墅

咁你咪搵個機會同c6講笑說:他現在只拖99手,咁不用拖你啦?

大宅

其實都証明你老公都係一個溫柔同細心既男人..唔係個個會...而且你有做人媽媽嗎?
如果有...你d仔女會睇係眼裡...你仲要對d仔女讚爸爸...佢地第時都會照樣錫你多d!

珍珠宮

no problem wor, she's her mum, why cannot hold her hand?

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

咁咁大個男人拖住亞媽又好似怪怪地既.......
向好果方面諗未冇咁心up囉..

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

c6係咩呀? pls ask... THX

伯爵府

佢以前有冇拖架?定係62死左之後先拖呀?如果你真係唔鐘意,咪講笑咁同佢講下囉!不過我又覺得問題不大,話晒佢又唔係拖第二個女仔!

子爵府

樓主~我都覺得有問題果個係你喎!!同埋why你會覺得你c6假呢?我覺得你假d~~!

大宅

我覺得一d都冇問題, 我媽咪未死之前, 我d阿哥及細佬都拖住媽咪隻手行街, 我d阿嫂都冇覺得有問題. 因我阿爸好早死左, 係媽咪揍大我地, 我地一家都好緊張媽咪.

伯爵府

畀面勳章

點解你會咁睇你c6架,你話佢好假喎...
但我覺得男人老狗好少肯出街拖mami行街,因比人見到好魚架,但佢都肯,真係好孝順,可能因為佢爸爸死咗想比佢mami一d安全感啫
樓主你咁都唔抵得有點過份

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

唔好咁多心...

男爵府

樓主你呷 99 醋 叫你 c6 返到屋企呵返你咪得囉,咪咁啦

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

吾好話咩,如果C6而家無啦啦行行吓走去拖99隻手,我諗我會行埋一邊嘔...........諗起個場面都好核突.............

99 D 女都十幾年未拖過自己阿媽隻手啦....

(個人感受,不喜勿插)

伯爵府

育兒性格勳章 DHA勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

哈~比著係我老公一定唔會拖99周街行,我諗老公果日一定係撞親個腦喇~
如果有咁既一日,我會響佢地格離大唱(何必有我)~
但係我之前做野,見到個客4十幾歲,未結婚既,拖住個8十幾歲既媽媽,扶住,拖住行出行入,真係好好孝心,咁我又唔會覺得有問題喎....

首頁

尾頁

跳至