親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題, 佢有個團行程幾吸引, Pls comment?

男爵府

2018復活節勳章

My Experience

縱橫遊欺騙顧客之嫌

6/19報了北海道,early bird $8,699$1,000.
俾了每人$1,000訂。7/10去旅行社交尾數。當時一對couple怒氣沖沖去收refund,個男的已提醒我,confirm 3sure出到團俾晒錢,請晒徦,點知倒頭話出唔到團。當時我即問Dstaff, 佢話酒店印晒響receipt度,酒店都sure一定出到團。又話有2x個團友。於是我俾晒balance, 7/11 deadline.

居然7/13call我成唔到團,有人退團,剩下under 10人,成唔到團。有冇攪錯,2日十幾人退團,我真唔信。跟住sell另一個$ 7,999團,優閒D哦,(我睇完個行程=D野玩!) ,我報個團正價是$8,699,因早一個月報$7,699,仲要我補$300。我覺得地唔老實,搵笨!

我以後唔會幫趁縱橫遊!

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我like EGL 多D.

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

OK,EGL同康泰我都跟過,最跟得多都係縱X遊,食住得唔錯,8月都報左團去大阪.

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我以前都like join 東x遊!宜家鍾意自遊行!

洋房

交尾數but出唔到團...i have the same experience!!!

the worst travel agent!!

cheating!! (dont be attracted by low price!!)

洋房

btw, my colleague has the same experience too! He booked package to taiwan and 縱X遊 said no hotel room at last minute and asked him to change to a more expensive package!

男爵府

醒目開學勳章

好彩我跟過2次都ok!只有跟足行程表上的行程,冇多亦冇少。

大宅

Thanks for all your comment. 我因為見到佢d酒店全部住五星先問大家意見, 因為比其他團費貴d的.

交尾數but出唔到團...i have the same experience!!!

the worst travel agent!!

cheating!! (dont be attracted by low price!!)

大宅

我跟縱橫遊去日本4次/韓國2次/泰國1次,未試過唔成團,行程/食住會部都OK.

大宅

Agree

I like 縱橫遊.

原帖由 咩咩豬 於 09-7-15 14:55 發表
我跟縱橫遊去日本4次/韓國2次/泰國1次,未試過唔成團,行程/食住會部都OK.

別墅

我今年跟縱橫遊去關西食、住、飛機、導遊、行程都非常好,連價錢都好平只係$4099.不過係平日,我有問定是否成團同剩番幾個位,啲服務都好好。可以睇番我個blog的日本旅行部份作參巧:
http://hk.myblog.yahoo.com/elainesuenwy/index?l=f&id=30&page=2
恩祈是上天的"恩"賜,我們的"祈"盼

男爵府

上年一樣情況, 我地一行13人去日本, 有老有嫩, 又係請晒假, 又話已成團, 佢話根本就算冇其他人報淨係我地 13 人都一定成團. 又係咁, 慣常手法, 交晒尾數, 之後就 call 唔成團, 話 book 唔倒 hotel. 係咪好笑? 我地幾個踩上去嘈, D staff 都俾人鬧慣, 愛理不理.

我地臨急臨忙報第二間, 以後一定唔會幫趁縱橫遊! :;pppp:

首頁

尾頁

跳至