懷孕前後

跳至

首頁
12345...7

尾頁

公爵府

畀面勳章

原帖由 gogoblue 於 09-7-15 17:18 發表
PHOEBE,

暑假肯定日日都好多人...但HEBE係HOME真係好悶...佢日日叫我帶佢去挪亞方舟...
所以咪睇吓你地join 唔 join埋一齊去囉.

細細嵐唔去好d....我驚太熱喎...

cally,

可以既話,我會去哂咁多個館...出面又可以 ...

咁你地而家有幾多人呀?? 但唔係要訂定飛咩?? 你幾時訂呀? 我知道$100 就可以入晒3個館喇..如果唔入晒3個好似$60, 你係咪買$100 呢隻呀??

子爵府

原帖由 gogoblue 於 09-7-15 17:18 發表
PHOEBE,

暑假肯定日日都好多人...但HEBE係HOME真係好悶...佢日日叫我帶佢去挪亞方舟...
所以咪睇吓你地join 唔 join埋一齊去囉.

細細嵐唔去好d....我驚太熱喎...

cally,

可以既話,我會去哂咁多個館...出面又可以 ...

甘又係,,真係好熱,都係諗下同唔同細b嵐去先喇
放甘耐暑假真係好悶,,,不過嵐嵐今年暑假要pickup返晒之前學過d野,周身唔得閒
等我問下老公果2日o唔ok,,,如果ok一齊去都好

侯爵府

今晚同我mami 6299佢地dinner,幾個月冇見mami,肥左好鬼多,估唔到芷雅肯跟佢~~ 7/20黎我home住1 weeks左右,終於可free小小la~

侯爵府

SAY個HI先~~~

侯爵府

原帖由 gogoblue 於 09-7-15 13:45 發表
ALL,

有無人有興趣去挪亞方舟??

http://www.noahsark.com.hk/chn/news2.php

我會8/1 (sat) or 8/8 (sat) 去...
若果大家有興趣就一齊去..但要上網訂ticket. 因為好爆! ...

我有興趣呀,妳買邊隻飛我就要邊隻飛啦,直情我會痴實妳hehe~~
不過..我8月1唔得,晴晴畢業禮
去既話係咪搭西鐵呀??

侯爵府

各方好友媽咪:
杜倬盈(Karley)6歲生日會
09886歲生日([url=http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?n=a084433c&cb=12345611][url=http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?n=a084433c&cb=12345611]小學[/url][/url]!!)
Karley89(星期日)
6歲生日會,
希望大家能夠抽時間賞面出席啦!
等住你地參加!!d報名!!

重要事項:
因怕場地太迫,現決定元朗教育路麥當勞:

日期:200989(sun)
地點:元朗教育路麥當勞

時間:5:00-6:30pm

如知道請打ok.
thank you

1. evawong216....2A1B
2. cally ----- 2a2b(OK)
3. coki ------ 1a2b(暫定)(ok)
4.cherry----------2A1B
5. PHOEBE-------遲D先FIRM你有幾多人

侯爵府

原帖由 lingha 於 09-7-16 00:11 發表
今晚同我mami 6299佢地dinner,幾個月冇見mami,肥左好鬼多,估唔到芷雅肯跟佢~~ 7/20黎我home住1 weeks左右,終於可free小小la~

真係好喇,可以free幾粒鐘都好呀,個人free d~~

侯爵府

原帖由 cokikaki 於 09-7-16 00:57 發表

真係好喇,可以free幾粒鐘都好呀,個人free d~~

係ar.....睇下戲都好丫~

男爵府

畀面勳章

原帖由 gogoblue 於 09-7-15 13:45 發表
ALL,

有無人有興趣去挪亞方舟??

http://www.noahsark.com.hk/chn/news2.php

我會8/1 (sat) or 8/8 (sat) 去...
若果大家有興趣就一齊去..但要上網訂ticket. 因為好爆! ...

hi, all:
原來開左新版
有喜訊,阿仔嘅叩門BINGO左LA

岐:
你5講,我都5知挪亞方舟喺邊 check左入去睇,真係好似好多野睇同玩喎,等我遲d都帶2個去玩都好噃

侯爵府

原帖由 ling1211 於 09-7-16 01:09 發表

hi, all:
原來開左新版
還有喜訊,阿仔嘅叩門BINGO左LAhttp://sc.chinaz.biz/Files/pic/faces/1089/可爱搞怪baby猫表情30.gif

岐:
你5講,我都5知挪亞方舟喺邊 check左入去睇,真係好似好多野睇 ...

ling:
恭喜哂呀,真係好喇!!
阿仔開唔開心呀??

我地好耐無見喇,幾時有得見下呀??

侯爵府

原帖由 ling1211 於 09-7-16 01:09 發表

hi, all:
原來開左新版
還有喜訊,阿仔嘅叩門BINGO左LAhttp://sc.chinaz.biz/Files/pic/faces/1089/可爱搞怪baby猫表情30.gif

岐:
你5講,我都5知挪亞方舟喺邊 check左入去睇,真係好似好多野睇 ...

恭喜哂ar~~

侯爵府

原帖由 gogoblue 於 09-7-15 13:46 發表
all,

7/25 (sat) 我會去disney... 有無人又有興趣一齊去????

我都想去....諗諗先~

男爵府

畀面勳章

sa,coki:
thank

coki:
阿仔緊係開心,因可讀少1科佛學,但佢應5會開心得好耐,黎緊大把中史.西史,地理.通識等緊佢哦 佢d賴人到時仲5嗌救命
個衰仔前日要去新校考分班試,放學後第一時間就話我知識左個好乖嘅女仔,仲交換埋tel喎你話c 5 c,末開學就溝定女先

男爵府

畀面勳章

原帖由 cokikaki 於 09-7-16 01:14 發表

ling:
恭喜哂呀,真係好喇!!
阿仔開唔開心呀??

我地好耐無見喇,幾時有得見下呀??

coki:
近排攪阿仔d野忙到甩肺,黎緊又大把暑期活動,我諗如真係出黎見,最好等佢地返晒學嗰d時段好d,因為chloe個蘿菗又係生釘坐5定,帶埋出黎真係揾自己苯

侯爵府

原帖由 ling1211 於 09-7-16 01:38 發表
sa,coki:
thank

coki:
阿仔緊係開心,因可讀少1科佛學,但佢應5會開心得好耐,黎緊大把中史.西史,地理.通識等緊佢哦 佢d賴人到時仲5嗌救命
個衰仔前日要去新校考分班試,放學後第一時 ...

ling:
咁快??溝女招數係咪妳老公教佢架??
升上中學,真係要更加小心,一定要扮eq高...唔係唔夠佢講~~
晴晴都未升上小學,我d eq都係唔夠佢d脾氣黎~~

侯爵府

原帖由 ling1211 於 09-7-16 01:48 發表

coki:
近排攪阿仔d野忙到甩肺,黎緊又大把暑期活動,我諗如真係出黎見,最好等佢地返晒學嗰d時段好d,因為chloe個蘿菗又係生釘坐5定,帶埋出黎真係揾自己苯 ...

ling:
oic..chloe係咪返緊學架喇??
我仔開始都係喇,出街就想落地行,又係唔停得~~

男爵府

畀面勳章

原帖由 cokikaki 於 09-7-16 01:55 發表

ling:
咁快??溝女招數係咪妳老公教佢架??
升上中學,真係要更加小心,一定要扮eq高...唔係唔夠佢講~~
晴晴都未升上小學,我d eq都係唔夠佢d脾氣黎~~ ...

coki:
mybe得個c6真傳 最緊要5好有日著住校服抱住個孫返黎見我就得ga lamouth:
chloe上年12月已開始返n1,今年8月升k1,而+都有返緊,到24/7先放假 chloe米又係,d脾氣真係大阿哥細時9倍

侯爵府

原帖由 ling1211 於 09-7-16 02:04 發表

coki:
mybe得個c6真傳 最緊要5好有日著住校服抱住個孫返黎見我就得ga lamouth:chloe上年12月已開始返n1,今年8月升k1,而+都有返緊,到24/7先放假 chloe米又係,d脾氣真係大阿哥細時9倍 ...

ling:
晴晴都有返呀,不過都係玩下遊戲,唔係教野囉~~
有分上下午小組返,但我都係俾佢返全日好過,好多同學仔都係咁,佢返左,細佬變左會瞓返晏覺,我又睇少個,屋企無咁嘈,舒服d~~

晴晴既脾氣,係做哂係面到,同埋又多咀,下下都想毒啞佢呀~
琴日出街,唔買野俾佢,佢竟然無啦啦講句"頂妳個肺吖" 真係嬲到我即掌佢個咀一下..

chloe返左學,有無唔同左呀?

男爵府

畀面勳章

原帖由 cokikaki 於 09-7-16 02:14 發表

ling:
晴晴都有返呀,不過都係玩下遊戲,唔係教野囉~~
有分上下午小組返,但我都係俾佢返全日好過,好多同學仔都係咁,佢返左,細佬變左會瞓返晏覺,我又睇少個,屋企無咁嘈,舒服d~~

晴晴既脾氣,係做哂係面到,同埋 ...

coki:
你嗰句"下下都想毒啞佢呀~"笑c我,真係好好笑 你5講我都估5到晴晴d脾氣甘勁喎 晴晴會5會睇電視聽到學番黎?比我聽到都出煙 如果我仔甘講,我都會即掌歪佢個咀 不過chloe都5係好得好多咋,早2 wk,佢想玩樣野,我5比咋,佢即攞隻拖鞋飛個阿哥發老爛,之後比我打到佢蘿柚開哂花 佢真係蝦個阿哥蝦得好勁,我絕對5可以容忍 佢返左學後,我覺得佢禮貌好左,但脾氣就大左

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

各方好友媽咪:
杜倬盈(Karley)6歲生日會
09886歲生日([url=http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?n=a084433c&cb=12345611][url=http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?n=a084433c&cb=12345611][url=http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?n=a084433c&cb=12345611]小學[/url][/url][/url]!!)
Karley89(星期日)
6歲生日會,
希望大家能夠抽時間賞面出席啦!
等住你地參加!!d報名!!

重要事項:
因怕場地太迫,現決定元朗教育路麥當勞:

日期:200989(sun)
地點:元朗教育路麥當勞

時間:5:00-6:30pm

如知道請打ok.
thank you

1. evawong216....2A1B
2. cally ----- 2a2b(OK)
3. coki ------ 1a2b(暫定)(ok)
4.cherry----------2A1B
5. PHOEBE-------遲D先FIRM你有幾多人
6. 岐 -------------1A1B

首頁
12345...7

尾頁

跳至