家庭理財

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

報到 ..... 好似好遲

追呢套連續劇有排追, 追到氣咳先追到, 咁快又開新
^^^... ^^^

子爵府

好媽媽勳章

Hei C-wong, i think our kids r @ similar age tim~~~~ wahaha:
Hello everybody~~!

子爵府

好媽媽勳章

#197 @0.44, really want to buy it, but too many stocks on hand at this moment, need to lose weight first~~~
Hello everybody~~!

侯爵府

原帖由 VB04 於 09-7-15 12:44 發表
#197 @0.44, really want to buy it, but too many stocks on hand at this moment, need to lose weight first~~~

呢隻吹過話會升的。不過我冇GUTS入喇!

子爵府

原帖由 YanYan0116 於 09-7-15 12:30 發表
lau,

1124今日升了2格, 你點睇?
諗緊沽唔沽, 0.68就有幾百蚊執, 又怕明天升又激C...

侯爵府

咩你唔係放晒咩?
原帖由 lau 於 09-7-15 12:49 發表
諗緊沽唔沽, 0.68就有幾百蚊執, 又怕明天升又激C...

大宅

lau,
#127 好唔好sell 左先? 我$11.10入, now 13.20,
呢隻3/7 入, 都好似放左好耐甘....., 我前日天都想入#555, 但冇$,,,,, 依家升到上天.... 我都想2格甘gain 呢!

thanks.

子爵府

0906你問我755, 如果0.29入到, 就等0.3以上, 到而家未買到, 好多人買貨, 未輪到我...:cry:

子爵府

原帖由 worry 於 09-7-15 12:52 發表
咩你唔係放晒咩?
1124前日先買, 今日諗緊沽唔沽...

子爵府

原帖由 F3 於 09-7-15 12:54 發表
lau,
#127 好唔好sell 左先? 我$11.10入, now 13.20,
呢隻3/7 入, 都好似放左好耐甘....., 我前日天都想入#555, 但冇$,,,,, 依家升到上天.... 我都想2格甘gain 呢!

thanks. ...
止賺左先....

複式洋房

睇少一陣, 咁快開part viii

報到咗先!

等緊隻#182 返大鄉 ave 0.99....... now 0.96

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 lau 於 09-7-15 12:57 發表
1124前日先買, 今日諗緊沽唔沽...

#1124, 同你一樣前日買呀.

仲有#127($13.44), #1212($11.18), 蝕少少想出埋佢.

都係怕如果跌, 又要再等.

侯爵府

原帖由 YanYan0116 於 09-7-15 13:08 發表

#1124, 同你一樣前日買呀.

仲有#127($13.44), #1212($11.18), 蝕少少想出埋佢.

都係怕如果跌, 又要再等.

今日下晝唔知升OR 跌呢?

伯爵府

原帖由 VB04 於 09-7-15 12:44 發表

your BB boy is very cute and 'jing ling' ah! my BB is 0810 baby, now 9 mths old. she's very cute too!

侯爵府

你地有無收到個好CHEAP既PM呀, 我睇到一把火, 點解會揀中我?

侯爵府

原帖由 worry 於 09-7-15 13:11 發表
你地有無收到個好CHEAP既PM呀, 我睇到一把火, 點解會揀中我?

咩事呀?

大宅

IC.... 依家仲等緊....要$13.38 先平手. 希望今日出埋啦!
原帖由 lau 於 09-7-15 12:58 發表
止賺左先....

複式洋房

C-WONG/VB04 我都同你地一樣大 wor...

但我BB最細....今個星期六先出世
原帖由 c-wong 於 09-7-15 13:10 發表

your BB boy is very cute and 'jing ling' ah! my BB is 0810 baby, now 9 mths old. she's very cute too!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

原帖由 worry 於 09-7-15 13:11 發表

無呀! 唔好咁嬲啦, 錫番

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

原帖由 pochaccosandy 於 09-7-15 13:21 發表
C-WONG/VB04 我都同你地一樣大 wor...

但我BB最細....今個星期六先出世

原黎你地都細我..少少...仲有咁得意BB, 真羨慕

首頁

尾頁

跳至