懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

打算食廿八方的媽咪小心呀,因為始終係中藥,每個人既底子唔同..未必人人啱~

上次醫院講座個姑娘都係咁講~

男爵府

原帖由 tko123 於 09-7-17 12:49 發表
你地有冇TAXI台電話
我得D八折的電話
個D派車好鬼耐的

你可以去黃頁的website搵 www.yp.com.hk
或者打去1083,叫佢求其俾幾個的士台電話你架~

侯爵府

好媽媽勳章

頭先睇忽周,Kelly話自已個肚最大都係得34吋…34吋...我地果陣應該個肚得5個月咋!

男爵府

原帖由 翡冷翠 於 09-7-17 13:14 發表
打算食廿八方的媽咪小心呀,因為始終係中藥,每個人既底子唔同..未必人人啱~

上次醫院講座個姑娘都係咁講~

我諗廿八方都係o的大路o野,應該大部分人都得掛~~我家姐有食,我表妹都有食,都ok無問題

大宅

知唔知有無人係Face-Club會員?
如果有會員refer, 再多5張相, total 30張
會員refer 5 個人, 佢有一個 $888 package free 架.
我都想去影

原帖由 gulolo 於 09-7-17 10:43 發表
$880包20張同1張大相...不過唔知點解佢話優惠期就加多5張...所以total係25張+1張大相...如果additional加相就每張加$4x 好似~

我book到星期六影...唔駛加$...仲試過改期都改到...因為我係pre-mama...face就好明白唔 ...

複式洋房

原帖由 jkfamily 於 09-7-17 12:12 發表

我睇過o的參展商,其實我都有o的野想買,例如QV(七折,好抵呀!)同產後廿八方(好似平成二百蚊),不過又怕太迫人,所以仲未決定去唔去~~不過老公好似唔係幾想去囉 ...

jkfamily,

我想問你買qv product(eg. QV cream)通常幾$?
因為我一直都係直接係代理到order, $500可以 free送貨。我想知係咪平d
直接order qv cream100g - $75

大宅

著tube top...only露肚...very casual pics

原帖由 Fullstop 於 09-7-17 11:37 發表

想問下影相既赤度去到邊架﹖

大宅

我上一胎穿水, 仲慢慢去沖埋涼, 先至由東涌坐車出跑馬地飬和, 去到d姑娘仲做埋一大堆登記至去checking... 咁我真係好彩無事發生~~

原帖由 黑白豬 於 09-7-17 12:47 發表
yes...聽bk既媽咪意見,話除非穿水(穿水真係好危險架!)
P.S. 各位媽媽,如果你真係穿水,真係去call白車呀!搭的士都唔好丫!因為我媽咪生我果陣,有個媽咪就係甘樣,個b窒息,導致阿b大個會變啞/弱智 ...

男爵府

原帖由 actam 於 09-7-17 14:12 發表

jkfamily,

我想問你買qv product(eg. QV cream)通常幾$?
因為我一直都係直接係代理到order, $500可以 free送貨。我想知係咪平d
直接order qv cream100g - $75 ...

我通常係mannings買,等佢做75折先入貨(不過可遇不可求,有時等成幾個月都無,所以一特價我就買定三四支)
我會買QV wash,1000ml,特價後約$13x
QV lotion,250ml,特價後約$60

我多數買呢兩款,因為其實我係買俾老公同老豆用,老公唔鍾意用bath oil 同埋 cream,所以只買wash 同 lotion

我見bb展話貨品低至七折,所以咪心思思想去睇下平幾多囉,平得多的話會大手掃貨~~

男爵府

原帖由 actam 於 09-7-17 14:12 發表

jkfamily,

直接order qv cream100g - $75 ...

btw,可唔可以pm個代理的資料俾我呢??
Thank you

大宅

我依家34"...覺得唔夠大...想大d呀...驚阿b唔夠位

原帖由 黑白豬 於 09-7-17 13:42 發表
頭先睇忽周,Kelly話自已個肚最大都係得34吋…34吋...我地果陣應該個肚得5個月咋!

男爵府

原帖由 bullbullma 於 09-7-17 14:09 發表
知唔知有無人係Face-Club會員?
如果有會員refer, 再多5張相, total 30張
會員refer 5 個人, 佢有一個 $888 package free 架.
我都想去影

gulolo,妳係咪會員呀?

侯爵府

好媽媽勳章

你真係好好彩丫…你阿b真係乖b!今胎..touch wood,如果又穿水,去到醫院先沖涼啦!我媽咪話去到醫院大把時間沖涼、洗頭!
原帖由 bullbullma 於 09-7-17 14:17 發表
我上一胎穿水, 仲慢慢去沖埋涼, 先至由東涌坐車出跑馬地飬和, 去到d姑娘仲做埋一大堆登記至去checking... 咁我真係好彩無事發生~~

別墅

好媽媽勳章

新丁報到

10月23日
囝囝
法國醫院

謝謝~

侯爵府

好媽媽勳章

你本身係咪瘦底+骨架細架?我依家37",可能我骨架大(廖碧兒果type人),我買bb野,d人估我得4、5個月咋… 搞到我C6每次聽到,就會鵝我!
原帖由 gulolo 於 09-7-17 14:26 發表
我依家34"...覺得唔夠大...想大d呀...驚阿b唔夠位

侯爵府

好媽媽勳章

又多1個媽咪係同我預產期附近o係法國醫院生喇…唔知會唔會撞到呢!
原帖由 angellife 於 09-7-17 14:33 發表
新丁報到

10月23日
囝囝
法國醫院

謝謝~

男爵府

近日新報到的媽咪:

我已經將妳地的資料放在首頁
如有錯漏,請指正,謝謝!

複式洋房

原帖由 jkfamily 於 09-7-17 14:25 發表

btw,可唔可以pm個代理的資料俾我呢??
Thank you

DONE, please check

別墅

請問如果諗住請陪月, 陪月會買菜煮飯, 咁自己重使唔使買廿八方?
原帖由 jkfamily 於 09-7-17 14:05 發表

我諗廿八方都係o的大路o野,應該大部分人都得掛~~我家姐有食,我表妹都有食,都ok無問題

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 黑白豬 於 09-7-16 16:56 發表
我同你一樣諗法…依家好肥…我好搞笑…淨係肥落塊面&手臂度…

你都好過我, 我由頭肥到落腳指尾.

首頁

尾頁

跳至