跳至

首頁

尾頁

大宅

係咪咁開呢?

大宅

原帖由 bonboney_bb 於 09-7-17 14:03 發表
係咪咁開呢?

係ar... 唔該哂你ar.

大宅

咁就好喇, 我仲以為開唔到, 因為見唔到人入嚟tim!!

因為好想繼續睇多d媽媽同準媽媽的分享...所以好心急開個新...因為頭先試過寫完upload唔到...希望大家都知開咗, 繼續update吓自己的情況喇

多謝你令我安心呀!!

原帖由 aycc 於 09-7-17 15:35 發表

係ar... 唔該哂你ar.

大宅

原帖由 bonboney_bb 於 09-7-17 15:51 發表
咁就好喇, 我仲以為開唔到, 因為見唔到人入嚟tim!!

因為好想繼續睇多d媽媽同準媽媽的分享...所以好心急開個新...因為頭先試過寫完upload唔到...希望大家都知開咗, 繼續update吓自己的情況喇

多謝你令我安心呀!!

...

唔該你就真... 不過呢2日好似好靜咁.

複式洋房

copy番來過先

出生日 網名 B/G 順/開 磅數 預產
6月16日 no. 7 B(1st) 開刀 1.78KG 26/7
6月16日 no. 7 B(2nd) 開刀 1.93KG 26/7
6月16日 no. 7 G(3rd) 開刀 2.06KG 26/7
6月16日 ojarumaru B 順 6LB 4/7
6月18日 elsacheungs G 開刀 6LB11 4/7
6月20日 靚爆鏡媽咪 B 順 6.7 LBS 18/7
6月20日 heidifsl B 開刀 6LB3 4/7
6月23日 TY33819 G 順 2.56KG 3/7
6月26日 小馬仔 B 順 3.95KG 8/7
6月26日 ellababy1025 G 順 2.92KG 12/7
6月26日 jomiwan 3.39KG 9/7
6月26日 oc668 G 開刀 2.27KG 16/7
6月26日 oc668 G 開刀 1.7KG 16/7
6月26日 aprilcpf B(大) 開刀 2.525kg 24/7
6月26日 aprilcpf B(小) 開刀 2.025kg 24/7
6月27日 marfr G 順(催) 3.07KG 10/7
6月30日 popcornDog G 順 2.61kg 12/7
6月29日 心心相印  開刀  3.1kg
6月30日 charmg.melody B 開刀  2.7kg   10/7
6月30日 Honey-pig B 開刀 3.33KG 13/7
7月1日 mrsegg 5lb 19/7
7月1日 JOEY0623 B 順 3.10KG 6/7
7月2日 bean0602 G 開刀 3.13KG
7月3日 chu_muimui G 緊急開刀 2.96KG 17/7
7月3日 boutson G 順 7.5LB 11/7
7月3日 frederica7701 G 開刀 6.3LB 11/7
7月3日 Jcat B 順 2.82kg 15/7
7月3日 kenniswsyip G 緊急開刀 3.15kg 8/7
7月3日 kylie_mama 順產 6.3LB
7月4日 autest_baby B 順 3.11KG 17/7
7月6日 hilarychan B 順 3.02KG 28/7
7月7日 katyhera 順產(催) 2.915kg 28/6
7月8日 BB_CHAN B 開刀 3.56kg 22/7
7月8日 939A G 順產 3.14kgs
7月5日
7月8日 chanmeow B 順產 8lb
7月8日 maoball G 催生 3 kgs 8/7
7月9日 Sheetaada 剖腹產 7.2LB
7月10日 ChristieMing 順產 3.39kg 4/7
7月10日 holovebb G 順產 20/7
7月10日 BBofMJ G
7月10日 傲祺媽咪 B 順產 6.11LB 18/7

大宅

係lu...或者因為好多7月媽媽都生咗....剩番我哋呢d7月尾喳..
係呢, 你係咪21號生呀?

原帖由 aycc 於 09-7-17 15:55 發表

唔該你就真... 不過呢2日好似好靜咁.

大宅

charmg.melody,
辛苦哂喇....

原帖由 charmg.melody 於 09-7-17 15:55 發表
copy番來過先

出生日 網名 B/G 順/開 磅數 預產
6月16日 no. 7 B(1st) 開刀 1.78KG 26/7
6月16日 no. 7 B(2nd) 開刀 1.93KG 26/7
6月16日 no. 7 G( ...

大宅

Hello, everybody!

民房

報到!!
我7月24架, 都係果句......仲未有動靜囉!!

大宅

我係727架, 仲有10日到預產期, 好想bb快d出來呀!

大宅

welcome welcome...你頭先去咗邊"殊"呀...
你咁活躍但又見唔到你入嚟, 仲以為開唔到新版, 好在aycc話我知個新版ok咗喳...幾擔心無人見到呀

原帖由 balllawball 於 09-7-17 16:11 發表
Hello, everybody!

別墅

我係14/7架,都係無動靜,今日係廣華檢查完,攞左入院信20/7下午入院催生. 希望一切順利啦! 20/7打完風同埋唔好咁大雨就好喇!

別墅

@陳師奶@:

有可能 ga.. 我個時都係好密, 醫生就話"e... 你都差唔多生得啦..行多D啦"

eeee:
祝福你同個工人相處好D。其實我都好欣賞你用自己打工仔的心態去為佢著想, 努力加油!!! (但記住, 你打工, 返工都唔可以成日幾個小時唔做野, 又要求老細呢樣個樣, 係咪?)... 希望個工人明白你既出發點會做返好D啦... 祝福你同BB!!!!

民房

原帖由 befaith 於 09-7-17 16:20 發表
我係14/7架,都係無動靜,今日係廣華檢查完,攞左入院信20/7下午入院催生. 希望一切順利啦! 20/7打完風同埋唔好咁大雨就好喇!

祝你一齊順利啦~~大小平安!!

大宅

係喎...個風o既路徑好近香港....不過19最近...唔好咁擔心

大家可以去吓以下天文台網站睇吓..
http://www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/tc_posc.htm

原帖由 befaith 於 09-7-17 16:20 發表

民房

原帖由 balllawball 於 09-7-17 16:18 發表
我係727架, 仲有10日到預產期, 好想bb快d出來呀!

我都約左31/7去催生, 到時唔知會唔會攪攪下變左8月媽媽

民房

原帖由 bonboney_bb 於 09-7-17 16:01 發表
係lu...或者因為好多7月媽媽都生咗....剩番我哋呢d7月尾喳..

係囉, 呢排呢度好靜呀, 得返我地呢D七月尾的媽媽乾急!!十萬個緊張!

大宅

原帖由 bonboney_bb 於 09-7-17 16:01 發表

係ar, 你記性真好.

大宅

我都係呀!!

原帖由 aycc 於 09-7-17 16:38 發表

係ar, 你記性真好.

別墅

我都系7月14呀!都系無動靜,你就好啦!20號返去催生,我個醫生話我現在催生都唔一定得,所以我要等21號41周產檢時先知下一部應該點。
希望你生產順利啦!

首頁

尾頁

跳至