跳至

首頁
12345...23

尾頁

禁止發言

別墅

blackgirl 

我坐左幾日12號啦,我都吾係頭站,係香港工業中心個站,8:30上車,暫時黎講都ok喎,8:50落車,行過去5分鐘,啱啱好9:00前到學校。

別墅

Hi Sum107

幾日吾見你,欣欣好叻女呀,完全不受外界影響,我見佢好冷靜,自己玩,幾日都無喊過,勁!

禁止發言

別墅

Sum107
係喎,我次次見佢都係坐門口位,嘜佢個位吾係果到咩???
係今日佢係放學喊過,可能心急放學。

禁止發言

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 爸B勳章

sum 107 & aeiou313,

唔該哂! 有哩架van, 如果真係無校車, 返學都無咁轉折!

都好開心你哋d小朋友無乜喊, 我真係好擔心個囝, 琴日帶佢去interview音樂班, 我明明係度, 佢都喊, 驚死我走咗去, 返學我真係無眼睇

別墅

Hihi Blackgirl,
Are you 0705 mami, I think we met in the gathering before.
Marcus is studying in Wisely Class C (am) ah

Taimau

原帖由 blackgirl 於 09-8-12 17:28 發表
12 綠van我都得喎, 試吓先, 唔該各位Mami

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 爸B勳章

hi taimau,

係呀我係0705mami, 我個囝class B, Marcus返咗學未? 有機會相認!

禁止發言

別墅

hi taimau

愷愷都係上午C班喎, marcus你坐係邊?
Sum107
係呀!我打自己工,所以安排到時間.

今日放學見到個個小朋友都坐定定係自己個位到等家長接走,好乖喎!

大宅

我add左你facebook呀~~好開心終於搵到個住埋同一地方既人呀~ 我係樂樂媽咪,你囡囡叫咩名啊,多唔多係樓下lobby玩啊~~

原帖由 Venusyyw 於 09-8-18 01:02 發表
HiHi happysusuki (Suki),
我都係住帝后華庭架,我個女讀偉思上午甲班呀,上星期落雨返學都係搭taxi,不過放學係行路大概用咗15-20分鐘(行大部份斜路及小部份樓梯). 今天返學我工人話慢慢行就用咗25分鐘, 加上我個女鍾 ...

禁止發言

別墅

Sum 107
更吾係啦, 唉!無野做先咁得閒, 千祈吾好羨慕!

會吾會ms. cheng比較溫柔D, 同長頭髮,似媽咪你囉!

別墅

Hi Taimau
Marcus 你係咪熹熹呀,吾知有無估錯啦!

禁止發言

別墅

我個仔有野比佢就食有野就飲,今日仲食到成件衫烏糟晒, 欣欣連飲都吾飲,可能佢都仲好緊張,未係好適應,你再同佢講下.

民房

回覆 6# happysusuki 的文章

我係詠詠媽咪,她唔多係樓下lobby玩啊!因為我奶奶會帶她去公園玩. 你哋星期六日會唔會帶樂樂落第一同二座個lobby玩. 如果有,通常幾點...我哋相認

大宅

我住一座架,以前我地成日係樓下lobby hea架,不過宜家有兩件加上工人未到,好耐無落樓喇,平日4點係最多小朋友架,你可以叫奶奶帶落去玩識下朋友仔啦~

原帖由 Venusyyw 於 09-8-22 00:56 發表
我係詠詠媽咪,她唔多係樓下lobby玩啊!因為我奶奶會帶她去公園玩. 你哋星期六日會唔會帶樂樂落第一同二座個lobby玩. 如果有,通常幾點...我哋相認

子爵府

欣欣係唔係調左位坐係近門口位,marcus 就有daddy 同mummy 一齊接放學呢?我唔知有無認錯。我個女口講話鐘意返學,一返到學校就喊la。不過我覺得2個miss 都ok,幾細心。

首頁
12345...23

尾頁

跳至