自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

netvigator $226, 另送左好以 $600welcome coupon, 已經係新約, 用左3,4年了. 都很好!

禁止訪問

大宅

原帖由 彤b^^ 於 09-7-21 15:38 發表
HKBN,228,100MB+固網電話線~
暫時都OK,係貴左D~

我都係用HKBN, 100MB+固網電話, 媽咪同自己屋企都係用緊佢. 佢地比左D 優惠我, 118 (2 YEARS CONTRACT) + 800 SUPERMARKET COUPON, 兩邊都有. 因為我係佢地的忠實支持者, 好似由我FORM 4 OR FORM 5 開始用佢寬頻上網, 到 E + 已經7-8 年了, 一直都唔差, 所以冇轉.

禁止訪問

公爵府

原帖由 sophialing 於 09-7-22 02:35 發表

我又無咩問題啵...就算打風果日都仲可以keep到好快...
因為我住果度一係就i-cable...
一係就pccw....

pccw就因為太貴...兼自己以前係staff...
都知道有幾"好"嫁啦....所以我用i-cable囉 ...
i cabe有次話外牆線維修,足足令我3日冇得用電話同上網

公爵府

請問有冇人用3?
佢話$148連电話,30M 24個月

公爵府

有冇人用香港寬頻?
25M $168 24個月連电話
+TV +$68
3定hk寬頻好?
3係咪獨享光纖唔係共享架?

公爵府

netvigator, 6m , $148 , 24 month contract

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 easonkinki 於 09-7-22 14:18 發表
有冇人用香港寬頻?
25M $168 24個月連电話
+TV +$68
3定hk寬頻好?
3係咪獨享光纖唔係共享架?

3o既光纖係光纖到樓...
並唔係入屋....
因為如果要光纖入屋個價係好貴...

因為光纖係一種好幼o既玻璃管..唔可以好似lan線咁屈
如果要光纖入屋佢就要搵師傅上左你屋企睇左多唔多角位..
之後再評估你屋企可唔可以光纖入屋..
得自可以同你做..唔得o既話你有錢都裝唔到..

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

公爵府

咁hk寬頻呢?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

I just received the call, he gives me same offer, really don't know 3 good or not?

原帖由 easonkinki 於 09-7-22 14:17 發表
請問有冇人用3?
佢話$148連电話,30M 24個月
Kinglong

大宅

pccw $155 (6M) 冇合約

大宅

desktop: pccw 8m $219/mth
netbook: smartone隨身寬頻 $200/mth
mobile phone: people unlimited gprs $110/mth

大宅

原帖由 mrsright 於 09-7-22 06:20 發表

bb200 + 固網電話
$118 加 800 coupon. ?

呢個抵喎, 除開咁咪bb100 + 電話, ==

HI, MRS RIGHT,,, SORRY TO REPLY TOO LATE,,
唔係除番開90,,,,係118,,好似新客未必有, 我用左成8年啦,,,,,不過,在街上的SALES,你去問下價,睇下佢地可唔可以比多妁幾個月免費,,有D 會做到的,,當然,你要表現出你係有誠意用佢地服務啦

禁止訪問

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

o岩o岩轉左和記,$148 30m連家居電話,我覺得好抵呀,之前PCCW$228呀屋企電話另計

侯爵府

netvigator $226, 包6個now channels

首頁

尾頁

跳至