懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

我20週2去私家照超聲波個Dr.話肯定我係男b,,佢仲教我點睇指埋俾我睇亞b個何b仔喺邊,,點知到以家34週諗住去睇個b調頭未,個Dr.竟然話係b女,,真係俾佢玩死,,其實20週幾係咪都有機會照錯呢??
redwai

大宅

下,咁奇怪?
個醫生點睇架?
「兒女是耶和華所賜的產業,所懷的胎, 是祂所給的賞賜。」 詩篇 127:3

男爵府

我識得人一直以為自己生仔到生左先知原來係女。如果醫生話係仔都會有機會係女,因為可能係手指類器官,如果話係女就一係女,醫生話係生理結構睇到。
原帖由 jenny623 於 09-7-21 21:54 發表
下,咁奇怪?
個醫生點睇架?

民房

我都知有咁嘅可能性,,但個Dr.講埋我知BB隻手喺邊,,因為本來想睇佢個樣,,佢用隻手遮住自己個頭,,就係because咁先feel 個Dr.呢....同神奇
原帖由 dreambutterfly 於 09-7-23 08:21 發表
我識得人一直以為自己生仔到生左先知原來係女。如果醫生話係仔都會有機會係女,因為可能係手指類器官,如果話係女就一係女,醫生話係生理結構睇到。 ...

redwai

男爵府

不過照超聲波好多醫生都會有保留,好少會話百份百肯定,通常都會講9成幾是男/女,所以許多人都話一日未生都唔知係仔定女是真的。尤其果d好重視男b的家庭,媽咪都係比較低調d好,費事佢地滿心歡喜最後仲失望。
原帖由 redwaib 於 09-7-25 02:40 發表
我都知有咁嘅可能性,,但個Dr.講埋我知BB隻手喺邊,,因為本來想睇佢個樣,,佢用隻手遮住自己個頭,,就係because咁先feel 個Dr.呢....同神奇

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

首頁

尾頁

跳至