嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問幾多度 oC / oF 體溫以上是代表發燒呢?

請問幾多度 oC / oF 體溫以上是代表發燒呢?
大人和小孩有分別嗎?
量耳溫/ 口溫/ 額溫的溫度計所得的度數有分別嗎?

:-P

洋房

Re: 請問幾多度 oC / oF 體溫以上是代表發燒呢?

37.5 oC
量耳溫不適合初生bb,不準的!
BB出生啦!:wink:

男爵府

Sorry, I want to know how about "armpit" ??

公爵府

For your reference

[size=medium]正常體溫對應表

大宅

My baby's doctor said above 37.5oC is fever.

大宅

armpit唔多準架
winice 寫道:
Sorry, I want to know how about "armpit" ??
我有兩個小寶貝!

公爵府

好媽媽勳章

如果探肛醫生話 37.8 就燒

男爵府

mattiemama,

Then, which check method of body tempture
for 3.5 years old? Thanks a lot.

(Actually, I check his armpit for the tempure from the begining >..<

大宅

我個仔都3歲,平時用耳溫計, 我多數check幾次架,因為始終有偏差,但有懷疑時就用肛探,因為始終係較準,其實你試下幾次用armpit,就會發現個range可以好大架
winice 寫道:
mattiemama,
Then, which check method of body tempture
for 3.5 years old? Thanks a lot.

(Actually, I check his armpit for the tempure from the begining >..<
我有兩個小寶貝!

首頁

尾頁

跳至