興趣嗜好

跳至

首頁
45678...13

尾頁

侯爵府

2023年兔年勳章

上午進場票:港幣$10
(下午1時前進場適用,不設離場時限,可逗留至閉館,門票只限即場發售,
成人及小童同價) 成人票:港幤$25
小童票:港幤$10 (適用於小學生/身高1.22米或以下的兒童)
• 3歲或以下小童及65歲或以上長者免費進場
• 展覽會於每日關閉前45分鐘停止售票及進場

原帖由 ru_663th 於 09-7-24 01:57 發表

是否1pm之前入場,大小同價$10?? (要會場買??)
thanks

親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

男爵府

琴晚一個人收工去行, 兒童3F個邊真係好舒服, 亦都買左好多野....

我既收獲係呢度^^

http://hk.myblog.yahoo.com/sennywoo/article?new=1&mid=4180

洋房

請問公主系列在那 counter, 幾折 . thanks.

原帖由 sennywoo 於 09-7-24 08:24 發表
琴晚一個人收工去行, 兒童3F個邊真係好舒服, 亦都買左好多野....

我既收獲係呢度^^

http://hk.myblog.yahoo.com/sennywoo/article?new=1&mid=4180

男爵府

今日可能會去,多謝報料.
目標係thomas/dora/bob......

大宅

昨晚行Hall3 成十點半先叫人走,個時d counter先開始收
原帖由 maggieymh 於 09-7-23 22:45 發表
係囉....我都想知

大宅

Mother Goose 在Digi Learning counter有, 賣$750 full set....seems good price.

原帖由 余魚媽 於 09-7-23 20:05 發表
請問mother goose 有冇平?

男爵府

原帖由 littleonon 於 09-7-24 09:06 發表
請問公主系列在那 counter, 幾折 . thanks.

公主書近公文教育尾二個行呀, $98/10本, 智趣號就$5一本, 如果帶麻小朋友去的話, 即時買滿$150, 仲送即時幫小朋友影公主相添呀!!

大宅

原帖由 katiebbmama 於 09-7-24 00:19 發表

我今日見VIP行人通道應該係灣仔天橋行道盡未入人民入境事務處前既天橋右手邊, 我見個牌係咁寫

搭的士上, 特別通道係會展舊果邊落車, 直入就得囉!
但我唔知地鐵出左點行

大宅

我買左支i-pen同2套書

大宅

請問d書係邊個counter買呀

原帖由 sennywoo 於 09-7-24 08:24 發表

我既收獲係呢度^^

男爵府

原帖由 2bbma 於 09-7-24 10:42 發表
請問d書係邊個counter買呀

早教既書係小樹苗及新雅, 兩間都有8折, 信用咭要滿$300

男爵府

請問"過馬路, 玩水, 迷路, 看醫生......"係邊個counter買呢?

我既收獲係呢度^^

男爵府

原帖由 taktakb2006 於 09-7-24 10:49 發表
請問"過馬路, 玩水, 迷路, 看醫生......"係邊個counter買呢?

新雅

子爵府

我記得兒童天地個hall右手邊有幾個counter都有賣三采文化既書, 大部份都係75折!有一檔好似賣$6x!
原帖由 cherrynequ 於 09-7-23 23:22 發表
Teresa,

請問你知唔知邊間有得賣三采文化的書?
我個仔想買最新那本 "越南尋寶記" 呢?
thanks

大宅

我既收獲係呢度^^

請問中文併字組合喺邊個booth買架? 幾多錢呀? 如果唔喺書展買, 平時可以喺邊度買到架?

男爵府

原帖由 mamacpy 於 09-7-24 10:59 發表

請問中文併字組合喺邊個booth買架? 幾多錢呀? 如果唔喺書展買, 平時可以喺邊度買到架?

都係新雅$70, 8折, 如果唔係書展, 平時商務個d地方都應該有, 另外, 呢套係普通版, 即係咭紙制, 如果精裝版, 就用膠片, 但貴好多$190, 8折

大宅

原帖由 sennywoo 於 09-7-24 11:08 發表

都係新雅$70, 8折, 如果唔係書展, 平時商務個d地方都應該有, 另外, 呢套係普通版, 即係咭紙制, 如果精裝版, 就用膠片, 但貴好多$190, 8折

唔該哂~

大宅

Does any one know the price for Hooked on phonics Kindergarten grade? Thanks.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

半價 $7x

STEP INTO READING 100/5本

$10@
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

原帖由 sennywoo 於 09-7-24 10:47 發表

早教既書係小樹苗及新雅, 兩間都有8折, 信用咭要滿$300

新雅書迷會有75折
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

首頁
45678...13

尾頁

跳至