基督家庭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

Re: 基督家庭的特別小豆芽會

Hi! ncymama,

The Sunday class is only for kids around K1 or above.

But I know 九龍城浸信會 have below 2, you can try.

民房

GiGiMum,

Thank you so much!
Are you a Christian too? Do u have any kids?

民房

GiGiMum,

Thank you so much!
Are you a Christian too? Do u have any kids?

民房

Hi GiGiMum,

I live near to Tsuen Wan side, is any Church for little ones near here? Thanks

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

Yes, I'm Christian. But I am in Hong Kong Side.

民房

hi hi, me too, but I am seldom in Hong Kong.

子爵府

Hi, my church is in Tsuen Wan & I know some brothers & sister in different Church in Tsuen Wan too. If you want to go to church, I can introduce you to go there! you can PM me!

HeHemum

大宅

我教會也在荃灣—荃灣宣道會。現在教會裏有差不多十個一至兩歲的bb,每次返教會崇拜這班bb也會一起玩,十分開心呢!有興趣可以返來參觀啦!

大宅

我教會也在荃灣—荃灣宣道會。現在教會裏有差不多十個一至兩歲的bb,每次返教會崇拜這班bb也會一起玩,十分開心呢!有興趣可以返來參觀啦!

別墅

尖沙咀浸信會. tel : 2369 2237.

9:40 - 10:40 sunday school
10:40 - 11:00 snack time
11:00 - 12:15 sunday services

My son is 2 yr old & if u come, we will be the same class.

Mrs CHAN

大宅

各位好, 我個BB係早產BB, 25週出世, 到今日已經出左世4個幾月, 不過佢都重未出得院, 甚至未離開過醫院, 由9月出世到依家, 經歷過好多,我好擔心呀, BB好可憐, 每當1處好左, 第2處就有問題, 真係好想BB快D返到黎我地o既身邊...可唔可以幫我代禱呀? 我個bb叫做曉煇呀! 感激各位!

黎緊今個星期四, bb在將接受一個手術, 求下大家有時都留一個祝福比我個bb, 等佢可以感受到愛丫, 麻煩晒!

複式洋房

原文章由 cynthiafong 於 08-2-20 10:25 發表
各位好, 我個BB係早產BB, 25週出世, 到今日已經出左世4個幾月, 不過佢都重未出得院, 甚至未離開過醫院, 由9月出世到依家, 經歷過好多,我好擔心呀, BB好可憐, 每當1處好左, 第2處就有問題, 真係好想BB快D返到黎我地o既身邊...可唔可以幫我 ...

Dear Cynthiafong,

我會替你同BB禱告. 但願BB可以快D好返同快D出院. 你同BB都要加油呀.

禁止訪問

禁止訪問

大宅

I move to hk size almost 10 mth, pls adv which is better to go as I live around tai koo.

原文章由 GiGiMum 於 07-5-4 13:16 發表

Yes, I'm Christian. But I am in Hong Kong Side.

複式洋房

原文章由 cynthiafong 於 08-2-20 10:25 發表
各位好, 我個BB係早產BB, 25週出世, 到今日已經出左世4個幾月, 不過佢都重未出得院, 甚至未離開過醫院, 由9月出世到依家, 經歷過好多,我好擔心呀, BB好可憐, 每當1處好左, 第2處就有問題, 真係好想BB快D返到黎我地o既身邊...可唔可以幫我 ...

Dear Cynthiafong,

Will pray for your baby. I believe Jesus love this bb and the life-power of this bb is very strong.

Take care and pray. Jesus will walk with you always.

cheers!

大宅

畀面勳章

唔好灰心, 將您的重擔交比主耶穌 願主祝福醫治你o既BB我們一家會為你們祈禱

[quote]原文章由 cynthiafong 於 2008/2/20 10:25 發表

大宅

Dear Cynthia:
已經過了半年多,希望您的BB已經健康長大囉!!
求神祝福你們一家!

複式洋房

do not give up

原文章由 mrsphcheung 於 05-1-6 14:19 發表
Dear all,
My son was diagnosed as developmental delay in January 2004. My hard life thus begins. I have encountered numerous rude and good professionals during this period of time. As a working mot ...

Since all of us are children of God, we all are valuable.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至