跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章

上個week我有返呀, 不過遲大到差唔多3點半先到. ally同"妹兒"都有返呀. 另外果個謙謙一早話左唔讀la因為佢果個鐘係瞓覺時間. 美純就幾堂都唔見la. 你今個wk會唔會返呀?帶埋妹妹黎俾我見下la
原帖由 蛋蛋媽 於 09-7-23 16:48 發表
謙媽, 原來你最終有報劇團呀, 你知唔知上一個week竟然可以得蛋蛋一條友上堂, 我差d要打去叫劇團回水....

伯爵府

醒目開學勳章

你咁叫人,你仲要對佢地幾年架, 可能有個第日係你親家架
原帖由 littlecar 於 09-7-23 16:48 發表
d 盲丙.....即係其他家長...通常對miss把聲先有反應....

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

朗朗會係適當時候做適當既野架啦.....

原帖由 lovelyfelix 於 09-7-23 16:53 發表
朗朗咁內向,你唔幫幫手再近都無用la

子爵府

畀面勳章

又係wor....

不過我報果班明明係英文班但全程講中文, 好似有d貨不對板....佢點都應該退返d$比我lor!

原帖由 littlecar 於 09-7-23 16:49 發表
一對一....劇團無加你錢咩....

翡翠宮

我等蛋妹再帶d先....

原帖由 lovelyfelix 於 09-7-23 16:57 發表
上個week我有返呀, 不過遲大到差唔多3點半先到. ally同"妹兒"都有返呀. 另外果個謙謙一早話左唔讀la因為佢果個鐘係瞓覺時間. 美純就幾堂都唔見la. 你今個wk會唔會返呀?帶埋妹妹黎俾我見下la
...

翡翠宮

我當自己人先甘叫架...

原帖由 lovelyfelix 於 09-7-23 16:59 發表
你咁叫人,你仲要對佢地幾年架, 可能有個第日係你親家架

翡翠宮

英文班真係好多時收貴d架.....如果係又真係要追番呀....

原帖由 蛋蛋媽 於 09-7-23 17:02 發表
又係wor....

不過我報果班明明係英文班但全程講中文, 好似有d貨不對板....佢點都應該退返d$比我lor!

子爵府

畀面勳章

其實我個個week都想同蛋蛋返...不過如果星期六淨係ee係屋企, 我就唔想留妹妹係屋企, 但如果帶妹妹, 上上吓堂都唔知去邊樹喟奶

原帖由 lovelyfelix 於 09-7-23 16:57 發表
...

伯爵府

醒目開學勳章

我見上堂蕉姐姐教佢地唱左首英文歌, 不過其他英文pg佢真係講得好少英文,但係又唔係收我地中文班價wor
原帖由 蛋蛋媽 於 09-7-23 17:02 發表
又係wor....

伯爵府

醒目開學勳章

你pump定餐奶俾蛋妹咪得lor. 成日係屋企好悶架
原帖由 蛋蛋媽 於 09-7-23 17:08 發表
其實我個個week都想同蛋蛋返...不過如果星期六淨係ee係屋企, 我就唔想留妹妹係屋企, 但如果帶妹妹, 上上吓堂都唔知去邊樹喟奶

子爵府

畀面勳章

其實上一個sem.我已經反映過, 但果度冇人so我....今日我再打過去講, 佢問返我轉頭係咪有小朋友聽唔明英文, 我話應該冇, 蕉姐姐都好似冇問過我地需唔需要講返中文, 而且我話d家長報得英文都expect你地會講英文啦 .....不過我阿仔又幾鍾意上咁!

原帖由 lovelyfelix 於 09-7-23 17:18 發表
我見上堂蕉姐姐教佢地唱左首英文歌, 不過其他英文pg佢真係講得好少英文,但係又唔係收我地中文班價wor

子爵府

畀面勳章

我就係成日都唔知d時間點調教, 太早pump又唔夠貨....如果我攞pump左果d出黎, 即等到再下餐先比妹妹埋身食又好谷....都幾煩!

原帖由 lovelyfelix 於 09-7-23 17:21 發表
你pump定餐奶俾蛋妹咪得lor. 成日係屋企好悶架

伯爵府

醒目開學勳章

蛋妹幾點食奶?一係你勇d用條sling係車餵lor.
原帖由 蛋蛋媽 於 09-7-23 17:33 發表
我就係成日都唔知d時間點調教, 太早pump又唔夠貨....如果我攞pump左果d出黎, 即等到再下餐先比妹妹埋身食又好谷....都幾煩!

伯爵府

醒目開學勳章

謙謙都係發夢都掛住返蕉姐姐到,今朝我同佢講星期六去廸廸尼,佢即刻話"星期六?要返蕉姐姐"
原帖由 蛋蛋媽 於 09-7-23 17:28 發表
其實上一個sem.我已經反映過, 但果度冇人so我....今日我再打過去講, 佢問返我轉頭係咪有小朋友聽唔明英文, 我話應該冇, 蕉姐姐都好似冇問過我地需唔需要講返中文, 而且我話d家長報得英文都expect你地會講英文啦:sigh ...

翡翠宮

蕉姐姐有咩甘吸引呢....

原帖由 lovelyfelix 於 09-7-23 17:45 發表
謙謙都係發夢都掛住返蕉姐姐到,今朝我同佢講星期六去廸廸尼,佢即刻話"星期六?要返蕉姐姐"

伯爵府

醒目開學勳章

可能佢鐘意俾人罰,上次佢著鞋入課室俾蕉姐姐罰佢抺地
不過蛋蛋咁乖唔會俾人罰,唔知佢鐘意咩lu. 我諗係細路都鍾意玩,有得俾佢地唱下歌扮下li扮下lo古古惑惑下,佢地咪開心lor

原帖由 littlecar 於 09-7-23 17:50 發表
蕉姐姐有咩甘吸引呢....

翡翠宮

good morning~~~

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

翡翠宮

瑞媽....小朋友開學好多野要買.....連底褲都要買純白色....校長話如果有公仔....其他小朋友會起哄......

原帖由 anaBB 於 09-7-24 09:14 發表
早晨!

侯爵府

原帖由 littlecar 於 09-7-24 09:17 發表
瑞媽....小朋友開學好多野要買.....連底褲都要買純白色....校長話如果有公仔....其他小朋友會起哄......

早晨, 凱喬全部底底都有個細細公仔

首頁

尾頁

跳至