自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Attached左個video落去yahoo blog,但變左空白喎,以前upload左過d都睇唔到;但去yahoo video睇返同一個video又ok!!

係咪yahoo blog有問題呢?

侯爵府

請問有無人幫到手呢?

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

間唔中都會有哩啲問題架~~~

你可以試吓同 yahoo blog 小編反映呀丫... 我之前都係咁 !

侯爵府

oic,但請問點聯絡到佢地呢?我巢左好耐都搵唔到邊度可以e-mail到佢地呀

原帖由 baby_chu 於 09-7-24 09:24 發表
間唔中都會有哩啲問題架~~~

你可以試吓同 yahoo blog 小編反映呀丫... 我之前都係咁 !

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

http://hk.myblog.yahoo.com/yhkblog

你入咗條 link 之後,右手邊第二個 box,你 click 表格,填咗你個 blog 有啲咩事唔妥之後,佢哋就會覆你架喇~~~

侯爵府

oh,真係唔該晒你呀 baby_chu

原帖由 baby_chu 於 09-7-24 09:38 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/yhkblog

你入咗條 link 之後,右手邊第二個 box,你 click 表格,填咗你個 blog 有啲咩事唔妥之後,佢哋就會覆你架喇~~~

珍珠宮

原帖由 tupytupy 於 09-7-24 09:41 發表
oh,真係唔該晒你呀 baby_chu

You're welcome~~~

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

係有問題呀!唔止我個blog,其他blog友都係咁睇唔到呀!舊upload果d以前睇到e+又唔得lu。
我新網誌照add video,另外再加條link俾人入去睇囉,遲d應該會得番 ....

侯爵府

係啦,我都發覺左好幾日,初時我以為老公重裝過部電腦,入面唔知係咪有咩programme撞左,但我屋企另一部腦都係睇唔到喎。

希望快d得返啦

原帖由 紅紅 於 09-7-24 09:51 發表
係有問題呀!唔止我個blog,其他blog友都係咁睇唔到呀!舊upload果d以前睇到e+又唔得lu。
我新網誌照add video,另外再加條link俾人入去睇囉,遲d應該會得番 .... ...

首頁

尾頁

跳至