嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

開親暖爐....bb大喊... 點算?

依家天氣凍, 同bb沖涼後一路開住暖爐, 一路同佢著衫, 諗住唔好冷親佢, 點知開親暖爐, 我個仔就大喊... 點算?

禁止訪問

Re: 開親暖爐....bb大喊... 點算?

男爵府

囝囝又係咁喎, 我一開暖風機佢就拍拍心口(驚驚), 我一off佢就冇事, 重要去玩部機, 我都想知點解?? ?-(

男爵府

wing_wing,
你個暖爐唔好兜頭吹住BB喎,如果唔係,佢會好辛苦架!

李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

男爵府

我個b都係咁架! 每次沖涼開暖風機個仔都要我OFF架, 不過怕佢冷親, 我會同佢講唔洗怕, 媽咪會幫你擋住D風風, 好彩佢都肯咋!
我估因為吹出黎既風係暖, 所以唔慣law, 同埋咁陌生既野D BB可能會比較怕(1年先用得幾次, 平時又無咩機會用)

等待驗證會員

係咪因為太焗/ 太乾呀??

大宅

試吓開放濕機,我每次都係兩樣一齊開,好舒服加。

首頁

尾頁

跳至