自由講場

跳至

首頁
23456...16

尾頁

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 Red2008 於 09-7-25 21:36 發表
其實我想知點解d小朋友咁叻,夠膽上台唱歌既?個台唔細架,又多人望住,真係好叻.
您地點訓練架?

以我阿女為例, 佢上到台咩都唔記得晒, 原本佢會跳住舞唱生日歌再加大字馬架....但最後只識齋唱
     [em:14: ]

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

原帖由 醜樣豬 於 09-7-25 21:38 發表

紅紅,多謝喎

仲咩讚您仔仔您要 啫?您仔仔真係幾靚仔喎.

王國長老

原帖由 vvwinky 於 09-7-25 21:46 發表

以我阿女為例, 佢上到台咩都唔記得晒, 原本佢會跳住舞唱生日歌再加大字馬架....但最後只識齋唱

已經好叻啦. 大人都怯場啦.mouth:

其中有個小妹妹唔想比張生日咭國王,好好笑.

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 召藥師 於 09-7-25 21:42 發表

妳個仔唔黎真係浪費哂

小楷有call我黎架,但我一拖二又住得遠 下次你幫幫我手湊一件我即到

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-7-25 09:47 PM 發表

小楷有call我黎架,但我一拖二又住得遠 下次你幫幫我手湊一件我即到

我個女好鍾意同bb及小朋友玩,又唔係un皮個隻喎(唔信問其他版主),佢地有伴唔駛點睇。
盡我一己之力,發放正能量!

男爵府

7周年華麗國民 好媽媽勳章 醒目開學勳章

係唔係我個女呀?!
原帖由 Red2008 於 09-7-25 21:47 發表

已經好叻啦. 大人都怯場啦.mouth:mouth:" />

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Red2008 於 09-7-25 21:46 發表

仲咩讚您仔仔您要 啫?您仔仔真係幾靚仔喎.

但紅紅你另一方面又引我呢

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 Red2008 於 09-7-25 09:47 PM 發表

已經好叻啦. 大人都怯場啦.mouth:

我記得佢條裙係黑色加閃閃彩色波波,好搞笑

超級版主

原帖由 tammymhk 於 09-7-25 09:51 PM 發表
係唔係我個女呀?!

最衰冇帶相機,否則影哂咁多位小朋友同bb,打埋格仔放上黎等人認投

男爵府

係喎....
你係版主黎喎,咁知唔知我想問嘅問題呀?!
因為我真係想知大獎係咩黎呀...
原帖由 召藥師 於 09-7-25 21:50 發表

我個女好鍾意同bb及小朋友玩,又唔係un皮個隻喎(唔信問其他版主),佢地有伴唔駛點睇。

超級版主

原帖由 tammymhk 於 09-7-25 09:53 PM 發表
係喎....
你係版主黎喎,咁知唔知我想問嘅問題呀?!
因為我真係想知大獎係咩黎呀...

我都唔知,要問alone

我走時仲見到門口有一袋袋bk公文袋(唔係黑色環保袋),唔知個d係唔係?

王國長老

原帖由 醜樣豬 於 09-7-25 21:51 發表

但紅紅你另一方面又引我呢

支筆真係好靚架.(再引多次)

王國長老

原帖由 tammymhk 於 09-7-25 21:51 發表
係唔係我個女呀?!

我分唔到呀,剩係記得妹妹好靚女,係咁望住張card唔肯比您送比國王,好好笑.

男爵府

因為頭先返到黎,再睇下封信,先見到話有大獎,但我仔仔得頂生日帽囉....所以想知道之嘛
原帖由 召藥師 於 09-7-25 21:57 發表

我走時仲見到門口有一袋袋bk公文袋(唔係黑色環保袋),唔知個d係唔係?

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我囡囡好鍾意參加不同的比賽或者表演,所以我會比佢參加多D,個人都會定D。

今日囡囡上落台都照顧住2號果位妹妹 ... 又一次表現出她的大姐姐風範 ()

超級版主

原帖由 tammymhk 於 09-7-25 10:01 PM 發表
因為頭先返到黎,再睇下封信,先見到話有大獎,但我仔仔得頂生日帽囉....所以想知道之嘛

咁妳可以pm問聯絡妳個位bk職員,另外我可以幫妳問問,睇吓邊一邊快d知道啦!

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 召藥師 於 09-7-25 21:53 發表

最衰冇帶相機,否則影哂咁多位小朋友同bb,打埋格仔放上黎等人認投

但係我有影底你地版主合照喎... 使唔使我放上嚟, 比你地認投呀....
     [em:14: ]

王國長老

王國長老

原帖由 召藥師 於 09-7-25 21:57 發表

應該唔係, 我地公文袋有一本書同一枝latacyd.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

係唔係尾段上台架?!
原帖由 Red2008 於 09-7-25 22:00 發表

我分唔到呀,剩係記得妹妹好靚女,係咁望住張card唔肯比您送比國王,好好笑.

大宅

醒目開學勳章

mouth:mouth:" /> 你係咪講緊我個女呢?

佢到宜家都好唔捨得俾咖!!!我話俾我聽佢好鍾意張咭!!! 因為我同佢一齊整,佢好欣賞自己既作品!!

我問佢仲咩唔肯講野,同跳舞,佢話因為D姐姐要拎佢張咭!! 佢一直以為係俾國王(公仔)咖!!

我個仔仔SUPPERMAN,又表演玩MIC真係失禮晒!!mouth:mouth:" />
原帖由 Red2008 於 09-7-25 21:47 發表

已經好叻啦. 大人都怯場啦.mouth:mouth:" />mouth:" />

首頁
23456...16

尾頁

跳至