懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

本來心情已平伏了許多,但洗澡後又忍不住放聲痛哭.....
洗澡時發現原來我的身體巳經知道BB出來了,乳汁自然的流出來,但是BB巳不在了,突然好傷心,好掛住BB。

子爵府

唔好唔開心喇, 你要堅強, BB 好快返來 !
我見你條 ticker bb 有14w, 咩原因小產左 ?

子爵府

保重身體.... bb都唔想見到媽咪傷心...
佢會保右媽咪, 再番來同你團聚...

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

真係可憐呀...
小心養返好個身子啦..

複式洋房

吾好吾開心啦~
你都吾想咖麻系~~~
個天會比個更好你咖~
吾好太傷心~

民房

吾好吾開心啦~
我都係過來人,我個BB喺37WK無咗

原帖由 kawing210 於 09-7-25 20:51 發表
吾好吾開心啦~
你都吾想咖麻系~~~
個天會比個更好你咖~
吾好太傷心~

大宅

原帖由 ckyipmichael1 於 09-7-25 23:49 發表
吾好吾開心啦~

嘩,點解會咁架!!!

子爵府

原帖由 ckyipmichael1 於 09-7-25 23:49 發表
吾好吾開心啦~

點解會咁架 ? 真係好 hurt, 你要振作 !
你mind 唔 mind 講下點解bb 37w無左 ?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 ccooll 於 09-7-25 20:05 發表
洗澡時發現原來我的身體巳經知道BB出來了,乳汁自然的流出來,但是BB巳不在了,突然好傷心,好掛住BB。 ...

ccooll

我好明白你依家心情, 而我係6月初(懷孕23週時)失去自已既bb。
自已亦都喊過無數次, 由其當自已一個人係屋企時.....
你依家就盡情喊, 但一定要好好照顧自已身體, 當你身體好返時, bb亦會再返黎你既身邊。
記住....傷心流淚一定有, 但傷心過後一定要企返起身, 因為你既bb等你接佢返黎架。
大家一齊加油, 你掛住bb既同時, bb亦都掛住媽媽。

bibifa
2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

大宅

睇到我好心 up !! 唔好咁啦!! 妳地還要當媽媽!! 當媽媽要堅强D架!! 加油呀!!!

waowaoB ~ 7 Lbs

大宅

原帖由 ccooll 於 09-7-25 20:05 發表
洗澡時發現原來我的身體巳經知道BB出來了,乳汁自然的流出來,但是BB巳不在了,突然好傷心,好掛住BB。 ...

you'll be depressed for a while. take care. let bb go in peace. take more rest and a new bb will come soon.

子爵府

我好明白你既心情..因為我同你都差唔多時間發覺..我就12w去照超聲波~發現bb無左心跳!我好傷心...接受唔到~不過難過都係要過~我都成日都無喇喇喊..見唔到個老公既時侯~時不時都喊得仲利害~!但係我地都要堅強呀...因為我相信咩都係主宰既~可能佢黎到呢個世界上仲苦呢...加油呀!我地一齊努力忘記喇~^^

大宅

BB會知道你已經好努力的了,傷心就喊出來,但傷心總要過去,不要被過去的不快纏住自己,要努力振作!

男爵府

畀面勳章

I am so sorry to hear about this.
I don't think I can say that I understand how difficult it is for you and your husband. I still do feel uneasy learning this news.
Have faith and be strong and take good care of yourself.
Life is such a fascinating thing. I've learned not to take it for granted.

que sera sera! 認識你讓我更富有。

禁止訪問

大宅

I'm sorry to hear this. Be brave and give yourself time to grieve for the loss. It's okay to let yourself feel sad.

I lost my last one at 16 weeks too, I was miserable for 2 weeks and then I managed to look forward to a new start.

首頁

尾頁

跳至