烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得你大部份同事都好好人, 我問過你其中一位女同事,
邊款煲比較好 (當時我係拎住一個黑色易潔質地籃色煲身的細煲, 同埋一隻全個都係灰色的同 SIZE 細煲) 因為我唔
知邊隻質地好 D, 所以問你位同事, 你位同事即答 : 梗係灰色O個隻啦, 籃色O個個放返低啦, 原來灰色O個隻係德國做O既.
但係個倉真係太焗太熱啦, 如果可以好似美亞個倉咁, 有冷氣開放, 比我地慢慢"簡" 就好喇.

別墅

畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

原帖由 Alvin@berndes 於 09-8-5 21:49 發表
如果大家開倉果幾日有去的話,應該見過我....哈哈,我係頭髮啡啡地果個死肥仔呢

其實我都想知道下大家對我及我地d同事既服務滿唔滿意呢?
不過希望大家可以體諒下,因為我同所有同事平時都係做office既文職工作,開倉 ...

你係唔係企門口嗰個肥仔,我又覺得你地啲服務都幾好,
但係我去嗰日大部份剩返啲平地鑊,不過我都買咗一套不銹鋼煲,幾時再開倉記得再通知大家.:;pppp:

侯爵府

醒目開學勳章

其實對於你所有同事當日既服務態度我都好滿意了, 因為我一個人去, 睇啱d野又要 自己擺住, 因為一放手就會俾人law左去. 但係我又揀左好多隻野, 咁我點ling呢(一係我就成世都企係那個位唔行, 一係就即刻ling去俾錢). 好彩我叫左個女職員幫我搵個紙皮箱, 咁先至可以將所有野掉晒落去, 繼續睇野.

我諗, 呢個都係一個問題, 因為你地無安排到購物既人點樣一路行一路睇野(唔睇多d, 又點會幫襯多d呢). 同埋, 個場太窄了, 其實你地另一邊仲有好多位, 可以將貨場那邊既通道擺闊d, 方便我拉紙皮箱(唉......好似拖住條死屍咁, 又重, 又難拉).

同埋真係太焗了, 我個日係咁標汗, 我真係差d暈(sunday個日係熱到爆炸的). 所以那天番到屋企我同自己講, 下次都係唔去了(當然我覺得你地呢個開倉價錢亦唔係咁吸引(除左d 10蚊既pan, 40蚊既pan 同50蚊既芝士火鍋套裝(我無買, 因為無用)!! 一陣暈左, 睇醫生仲貴.

but 最最最令我意外既係..........你地會係bk呢到做follow up law (雖然開頭我明知你地係未開倉前搵人係到做妹係咁開topic講你地開倉d野, 感覺唔好, 所以那位亞妹講mug我都唔會信晒的, 反而有懷疑tim), 希望你地繼續努力啦.

另, 你地個倉會搬去邊到呀??

原帖由 Alvin@berndes 於 09-8-5 21:49 發表
如果大家開倉果幾日有去的話,應該見過我....哈哈,我係頭髮啡啡地果個死肥仔呢

不過希望大家可以體諒下,因為我同所有同事平時都係做office既文職工作,開倉 ...

大宅

我買左深色比較滑面個隻易潔鑊(塗左一層野),請問係咪好用D呢?

你地係唔係搬走呀? 通常幾時又開倉呀?

我地成班同事買得好開心呀!

民房

Deleted

首頁

尾頁

跳至