論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

新工人來了一個多星期,整體都ok,不過佢好大汗,身上唔知都有味,但係又唔係太臭,我老公話要佢食番香港d野一排,就會好d,不過我成日都聞到....
斤以佢每次做完野,我都叫佢清潔下佢自己
不過真係好大汗....

珍珠宮

比D爽身粉佢查~

民房

我個工人嚟咗兩個月都係好大汗味嫁. 唔係臭wu 嗰種, 真係d汗味. 有時一早起身聞到都想暈.

別墅

叫佢用彊水洗白白..

[/quote]

大宅

薑水有用?

哇,兩個月都仲有味呀! 係汗味.....所以好難話佢囉!!

禁止訪問

別墅

精緻種植勳章

原帖由 yanwah 於 09-7-28 13:12 發表
新工人來了一個多星期,整體都ok,不過佢好大汗,身上唔知都有味,但係又唔係太臭,我老公話要佢食番香港d野一排,就會好d,不過我成日都聞到....
斤以佢每次做完野,我都叫佢清潔下佢自己
不過真係好大汗.... ...

我家姐姐第一日入屋,我就話比佢知佢有體味,即刻比左枝汗劑佢搽, 講真個個人都怕自己有體味比人聞到喇~
佢多謝我都來唔切呀

依家佢一日最少沖3次涼架! 雖然水費會貴,
但要滿室清香既,亞仔又全日生活愉快, 呢d $$唔慳得

民房

唔知點解佢地多數有体味,係米同佢地食既食物有關.我搵咗4個工人試工,3個有味,救命...

首頁

尾頁

跳至