美容扮靚

跳至

首頁
12345...15

尾頁

禁止訪問

有咩方法可以減輕粉刺

大宅

Re: 有咩方法可以減輕粉刺

hi,我都想知呀~

大宅

這頁webpage有說明減輕暗蒼的方法: :-P

http://gpaper.gigigaga.com/ep_news.asp?n=1572007&p=pretty99

禁止訪問

大宅

我用緊隻粉刺精華, 我同同事都覺得係用過咁多種精華最work 既一種. 搽左個鼻, 下巴唔會有一粒粒野咁架. 係美容院介紹比我既. 牌子係fainlise, 叫equilibrium acne essence. 真係好掂.
--- 2J 作品

複式洋房

係邊到買呀!幾錢呀?我都想試試。

大宅

dorothy628,
我次次都係向做facial 個到買架咋. 佢一盒7枝($620), 我會同同事share囉. 一人幾枝. 一枝都起碼用一個月. 我都想知有冇其他地方有得買, 唔係遲d唔去d間做facial 都唔知點買好.
--- 2J 作品

大宅

Dear JJ1122,

Noted your 粉剌精华Fainlise-eqauilibrium acne essence, please kindly advice where to buy & how much? please Pm me. 如果可以可否幫我買一支行嗎?
and tell me your account no. Thanks a lot.

男爵府

我推介DHC cleaning oil. 平!靚!正!

大宅

Hi, JJ1122

If you don't mind, can you tell us where is the shop ?
Can we buy from the shop directly if we are not their member ?

Thanks

大宅

2hmama,
間野向銅鑼灣, 美容院黎架. 我唔知佢有冇就咁賣比街客. 次次都係做完facial佢sell野比我既. 佢第一次比我就咁買一枝, 之後就要成盒買. 你唔驚比佢捉住呀? 間野用d野係OK, 不過成日sell 買野個下衰, 所以我有諗過做完d個course 唔再join 佢. 但係就係怕買唔番隻粉刺水.

各位真係見到or知道向邊到有得買, 麻煩報一報料.
--- 2J 作品

子爵府

JJ1122 寫道:
我用緊隻粉刺精華, 我同同事都覺得係用過咁多種精華最work 既一種. 搽左個鼻, 下巴唔會有一粒粒野咁架. 係美容院介紹比我既. 牌子係fainlise, 叫equilibrium acne essence. 真係好掂.
我都係用哩隻野,又係做facial時介紹比我,真係好掂,不過我係一樽大size$640(50ml),我以前個鼻同下巴成日出粉刺,節出黎好似白色蟲蟲個d呢,節極都有,就係哩隻野幫我解決左問題,個sale叫我可以搽埋容易出粒粒既地方,前胸同背都得,重之係油脂分泌旺盛既地方。我用咁多隻清黑頭,粉刺差品最掂係哩隻,我依家d粉刺touch wood好左冇九成都有八成,我姑仔前排生左好多粉刺,我就介紹左佢用,佢話用左兩次就好番好多。 :lol:
***南無阿彌陀佛***

子爵府

哩隻好野叫做溶脂呀!我都問過美容院出面有冇得買,佢話好似sasa有得買,但係唔知係咪真野! ?-(

大宅

Hi, 家庭主婦,

As you say "我都係用哩隻野,又係做facial時介紹比我,真係好掂,不過我係一樽大size$640(50ml)", so, where is the shop ? Can we buy if we are not their member ?

Thanks ......

子爵府

係柴灣區商場地舖,當然可以買啦!佢標價八佰幾蚊,佢話折實$640,不過我唔知我係咪係度做開facial佢先話有折?我幫我姑仔買都係$640 ?-(

大宅

JJ1122 寫道:
dorothy628,
我次次都係向做facial 個到買架咋. 佢一盒7枝($620), 我會同同事share囉. 一人幾枝. 一枝都起碼用一個月. 我都想知有冇其他地方有得買, 唔係遲d唔去d間做facial 都唔知點買好.

JJ1122:
你以後唔好幫襯呢間美容院啦,佢好唔老實!!
你買貴好多,因本身冇一盒7支,只有50ml裝!!

打電話去總代理或總經銷就知點買同有冇折啦,
唔洗擔心買唔返
지훈아,오빠,나는 영원히 너를 보호한다!fighting! http://myhome.hanafos.com/~libra69/2004_kbs_music_awards.wmv

大宅

野蠻仔仔,
唔該你呀. 不過佢賣比我個d又唔似係佢將一大枝分開個種架o咼. 因為都係原裝一盒過, 每枝細細枝, 獨立包裝, 同埋要剪開個頭粒的, 先用到架. 不過我枝係寫AV9001架. 等我打去代理問下先. thank you.

咁大家仲有冇覺得d隻牌子有咩野好用呀?
--- 2J 作品

大宅

野蠻仔仔,
我今朝打左去總代理問拿... 嚇死我. 好在, 原來係有兩隻既AV8001 同AV9001 都係一樣, 不過AV9001就係濃縮既, 所以係細枝裝. 搽小d, 但係效果勁d. 佢報比我個價都係話大約7百幾定6百幾. 點都好, 唔該哂你. 見你向另一個topic分享護膚品, 嘩, 簡直五體投地, 佩服佩服. 以後有咩都問下你先. Thank you so much.
--- 2J 作品

大宅

Last night I saw this topic,對""野蠻仔仔""嘩, 簡直五體投地, 佩服佩服."""

簡直是""Library""

大宅

野蠻仔仔果然係勁呀!!!!佩服佩服 如果有得試下就好啦,佢有冇細支裝喎,唔係我驚640蚊買番佢唔得好似好"晒"咁,驚啫(我係蛇x啲)。
珍惜眼前人[/url]

首頁
12345...15

尾頁

跳至