美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 有咩方法可以減輕粉刺

我都想買一枝呀 HKD560, 之前用過真係好有效.依家粉刺少左好多.

別墅

你地而家係o米share緊7支個隻呀, 我都想夾呀!

複式洋房

HI,
rennielo , fm1128 , cy101,
can u pm me the address & Tel. ?
thx

大宅

Can we register again ?

7支個隻 :
哲古拉拉 -1
Ansonbb - 1

民房

Hi All,

我有做呢個牌紙的代理
AV8001 50ml $620
AV9001 7x3ml $450

有興趣請send Email to [email protected]

100% New & expiry will be year 2007 or 2008

男爵府

請問邊個可以忙我買一枝v8001呀,hk$560是唔是最平呀?
thank.

禁止訪問

民房

fm1128 寫道:
cy101,

The shop sells AV8001 50ml at HK$560, same as yours but no minimum request, even 1 bottle is the same price. She even said, she only can lower a bit (I guess around $10 to $20) if we buy more.

***** Hello fm1128, can you pm the address to me,thanks a lots

複式洋房

各位用過既朋友,效果點呀?係咪真係好得呀???

首頁

尾頁

跳至