跳至

首頁

尾頁

大宅

西九龍, 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾吓!

如題,

希望真係好似其他社區, 大家交流下心得! :mrgreen: :mrgreen:

大宅

Re:西九龍, 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾吓!

嘩 ,唔係馬, 一個回應都冇, 真係勁瘀! ?-(

水晶宮

Re: 續西九龍(好靜!要擴大區域先得la!) 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾吓!

tulipgdn,

shumshuipo 都係西九龍一部份. o個頭唔知多唔多 bk mami.

大宅

Re: 續西九龍(好靜!要擴大區域先得la!) 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾吓!

我都唔醒起!
birdbird 寫道:
tulipgdn,

shumshuipo 都係西九龍一部份. o個頭唔知多唔多 bk mami.

大宅

tulipgdn,

Hello !

希望可以保持聯絡和分享。
:-P

大宅

easy,

thank you for your response,

give you a big kiss

all,

如果大家同屋企人出去食飯, 你地去附近邊度?

大宅

tulipgdn

大宅

tulipgdn,

通常會去新世紀廣場的restaurant ,你呢?

你有多少個小朋友?我有一個囝囝。 :-P
:-P

大宅

easy,

我有一個囡囡, 我都係去太子食多, 有時新世紀, 朗豪坊附近開了間小肥羊, 不知幾多人派隊!

複式洋房

hi, 我係iris, 有一個bb囝, 叫梓舜呀!
哥哥係04年2月13日出世, 祈姐係06年8月29日出世, 殷妹妹就係08年1月4日出埋黎喇! 一家5口樂也融融![url=http://www.babyhome.com.tw/bb/14331]快d入黎<舜祈殷 's love channel> 探下我啦!

大宅

我都係成日去新世紀,因為小人,但假日個公園好多人!!

不過依家冬天就日日哩響屋企!或者去柏景既住客會所~!

洋房

Heloo, 我係尚軒媽媽 :-P

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

katrina959
Hi! 我在星期六及星期日下午經常同老公及大仔去踏單車, 在柏景個公園在假日都無人去玩, 我個仔無小朋友伴他玩, 一齊同小朋友去玩吓啦

公爵府

尚軒媽咪
Hi! 這邊為什麼這樣少人, 快d來談吓啦 您正在上網嗎

大宅

小小bb,

等我個女大d, 我都可以約埋你同個仔睇去柏景公園玩! 你個仔有幾大?

katrina959
好彩, 你又出現, 真係比面比面!
你有冇幫小妹澄報幼兒班?

大宅

尚軒媽咪,

你好! 係冇理由加大地區都咁小人呀? 希望快d可以好似荃灣區咁旺就好!

最衰番工唔可以成日上bk la!

大宅

各位,

請教大家基督教服務處雋匯幼兒園係邊度?

大宅

小小bb 寫道:
katrina959
Hi! 我在星期六及星期日下午經常同老公及大仔去踏單車, 在柏景個公園在假日都無人去玩, 我個仔無小朋友伴他玩, 一齊同小朋友去玩吓啦

好呀,其實係我姑奶住柏景,但我會帶佢落樓下玩,你唔介意嘛

大宅

tulipgdn 寫道:
katrina959
好彩, 你又出現, 真係比面比面!
你有冇幫小妹澄報幼兒班?

我幾驚你唔記得我 :cry: :cry:

幼兒班?無呀!
唱遊呀果d就有...

公爵府

各位街坊
我個大仔今年快五歲, 他好乖, 一定不打小朋友, 而且喜歡請小朋友食糖, 而他是返全日小學, 所以只有星期六及星期日去玩, 多數下午三點, 他比較瘦, 而我就比較靚( ) ?-( , 到時見 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至