跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 續西九龍(好靜!要擴大區域先得la!) 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾

豆,
我都係, 我都係冇學識, 你同hellokitkitmoon, 起碼有自己的事業, 我打份牛工, 由最低做起, 真係英文都唔多掂.
老實我, 我有時都有d自悲.

子爵府

Re: 續西九龍(好靜!要擴大區域先得la!) 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾

twinmother, 豆,
如果我可以生多一個, 我都想係囡囡!

子爵府

hellokitkitmoon,
現在一腳踢, 我想你d生意一定會一天比一天好, 遲早好似esprit, 有$$, 就唔駛辛苦, 可以得閒去拉頭馬.
hellokitkitmoon 寫道:
[quote]
聰明豆 寫道:
嘩!! 好少無system喎! 咁吾先進既?? 不過見妳成日上到黎, 間公司應該出入帳不多!! 係嘛??

出入帳係唔多,不過全部野都要我做呢 :-(
你唔見我小左好多上黎咩 [/quote]

子爵府

all,
你地一個二個都係會計人, 一定持家有道, 我就數學百痴, 今個星期要考試, 現在係度惡溫, C唔C!

下期我修兩科, 其中一科accounting, d 同學講這科內容好緊, 我真係有d擔心.

子爵府

[size=xx-large]各位, 我已經選了合時辰, 開了新的part II la! 快d去報到!part II

侯爵府

hellokitkitmoon 寫道:
出入帳係唔多,不過全部野都要我做呢 :-(
你唔見我小左好多上黎咩

係呀!! 吾洗洗廁所咁可憐嘛?? (講笑咋!)

又吾覺喎, 因為我地呢樹無以前咁熱鬧喇嘛! chat少左都吾出奇!!

侯爵府

tpmak 寫道:
豆,
我都係, 我都係冇學識, 你同hellokitkitmoon, 起碼有自己的事業, 我打份牛工, 由最低做起, 真係英文都唔多掂.
老實我, 我有時都有d自悲.

吾係嘛! TP?? 睇妳打扮咁高貴, 點會無學識丫, 妳扼我!

侯爵府

tpmak 寫道:
twinmother, 豆,
如果我可以生多一個, 我都想係囡囡!

yeah!! give me five!!

侯爵府

tpmak 寫道:
all,
你地一個二個都係會計人, 一定持家有道, 我就數學百痴, 今個星期要考試, 現在係度惡溫, C唔C!

下期我修兩科, 其中一科accounting, d 同學講這科內容好緊, 我真係有d擔心.

tp,

原來妳咁勤力進修緊呀?? 勞力考試呀! 支持妳!!

我都係數學百痴黎架, 無左個計數機, 我連 8 x 4 都吾識計呀!

首頁

尾頁

跳至