跳至

首頁

尾頁

大宅

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

23/4- YY 30 lbs / 94 cm咋

大宅

嘩, 94cm 好高呀!!
原帖由 醜樣豬 於 09-7-31 22:11 發表

大宅

dragonpork, ~30lb/ 90cm

子爵府

好媽媽勳章

YY叻仔喎!追平咗傻B喇喎!

33lbs / 94 cm

子爵府

好媽媽勳章

yy叻仔喎, 追平傻b喇喎!

傻b而家33磅, 94cm高

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 babycanny 於 09-8-1 09:26 發表

yy叻仔喎, 追平傻b喇喎!

傻b而家33磅, 94cm高

sorry,93cm only

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-8-1 09:28 發表

sorry,93cm only

玩嘢呃POST呀!

子爵府

亮晶晶好細粒喎24.5lbs/85cm 話晒亮晶晶都大過你地既小朋友

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Pooh529 於 09-8-1 11:35 發表
亮晶晶好細粒喎24.5lbs/85cm 話晒亮晶晶都大過你地既小朋友

重量同高度都唔緊要, 最緊要係亮晶晶健健康康!

王國長老

原帖由 Pooh529 於 09-8-1 11:35 發表

亮晶晶 is girl ar,唔好咁大山婆wo

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-8-1 11:05 發表

玩嘢呃POST呀!

u2

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-8-1 12:08 發表

u2

我認呀!

男爵府

kason 96cm,不過得30磅=.=

子爵府

亮晶晶由細到依家都係最低條線, 1歲時話佢已經低過最低條線, 要特別去見醫生

別墅

我兩個老細都係細粒型, Howard Bee 而家87cm, 28 lbs.
而Rachel 都係一路係3線, 問過好多次醫生, 佢都係話我自己咁細粒, 唔可以expect 佢好高, 不過好彩佢身體一向都OK, 咁我而家都無太介意, 女仔, 都無咩所謂啦.

原帖由 Pooh529 於 09-8-1 21:40 發表
亮晶晶由細到依家都係最低條線, 1歲時話佢已經低過最低條線, 要特別去見醫生

王國長老

原帖由 臭Bee媽 於 09-8-2 14:18 發表
我兩個老細都係細粒型, Howard Bee 而家87cm, 28 lbs.
而Rachel 都係一路係3線, 問過好多次醫生, 佢都係話我自己咁細粒, 唔可以expect 佢好高, 不過好彩佢身體一向都OK, 咁我而家都無太介意, 女仔, 都無咩所謂啦.

...

agree 但有時一企埋好鬼死傷心,(e.g. CY vs Him Sir)

男爵府

畀面勳章

一言90cm(大約, 因為我搵軟尺度), 都有成30lbs~
高矮唔緊要, 最緊要健康~
我見過有個bb細一言差唔多一言都有一言咁高...(我都不知幾驚訝...)

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 wong_cat 於 09-8-2 22:33 發表
一言90cm(大約, 因為我搵軟尺度), 都有成30lbs~
高矮唔緊要, 最緊要健康~
我見過有個bb細一言差唔多一言都有一言咁高...(我都不知幾驚訝...)

唔使驚成咁呀

男爵府

畀面勳章

又捉人字....人地打得快得滯打錯左之嗎 (wahaha)
我更正, 係細一年~

原帖由 小倩 於 09-8-2 23:20 發表

唔使驚成咁呀

首頁

尾頁

跳至