跳至

首頁

尾頁

大宅

你地個BB仲黐身嗎?

各位03年8月既媽咪, 你地個BB仲黐身嗎?
我囡囡黐身既情況係"與日俱增", 所以想睇下同齡既BB係吾係都差吾多.
至愛巧沛B既 Blog : http://hk.myblog.yahoo.com/kitqinghypy-happyhome

禁止訪問

Re: 你地個BB仲黐身嗎?

大宅

babyellow, 你同我既情況一模一樣.
明明同佢講左我會去廁所, 會臭臭; 個女後尾都喊到拆天, 連爹地都激嬲埋, 唯有俾佢係廁所入面, 坐住凳仔等我.
真係好鬼好笑.
不過結果就係要好耐先可以做一次家務.
同埋我有"星期六短週"候群症. :mrgreen:
好開心揾到個情況相似既媽咪.
至愛巧沛B既 Blog : http://hk.myblog.yahoo.com/kitqinghypy-happyhome

大宅

我個仔唔黐身, 佢係人都跟 tim
我係kitchen, 佢係屋企4圍走

男爵府

我個女都好痴身下,做親家務頭5分鐘佢仲可以自己玩, 之後就行埋來痴住要抱. 做難做到十家務
:-(

複式洋房

你地會唔會係自己照顧小朋友,所以咁黐身,我要返半日工,我女唔係好黐身,當佢係面對所有都係陌生人的時候,佢先會黐著我.

大宅

總之放工同放假就自己湊返,可能每日淨係夜晚先見瓜,(夜晚都係自己睇返)所以特別黐.
上兩個禮拜日,因為路過間舖,睇岩條裙,點知女女唔俾我入試身室,後黎要入埋先ok,真係無計. :mrgreen:

男爵府

我其實都係返半日工的,下半日。不過晚上返到屋企後,得我一個對住雪玲一段時間,爸爸先返,可能屋企少人氣同佢玩,所以特別痴纏。

不過, 就算爸爸在家陪佢玩, 有時會唔理我, 但有時王停黏著我,摸不透她

男爵府

BB好小黐我,因為我係全職媽咪...同係教佢規距嘅人,佢有啲驚我,BB黐爸爸100%....因為爸爸一星期返6日工,返嚟成日同佢玩到顛晒..冇哂regulation 同rountine 咯!
不過如果只有我,褓母同Amanda出街, 佢就係樹熊,我你尤加利樹咯! ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至