使用意見

跳至

首頁
12345...14

尾頁

民房

我朋友筆名prettymom2008預產期今年10月, 諗住在鈡点女傭只係post左一次叫其中一個mami pm 陪月資料比佢, 就比個超級版主什麽Red2008? 封户, 佢莫明其妙, 所有PM都block哂, 於是唯有叫D朋友幫佢post問陪月價$$, 佢又send 埋email去BK, endup無人理, 個版主話佢分身自問自答, 但佢真係唔識發postm個mami, until now 2weeks a/c 都用不到, 可以点呢??

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

左邊有得按聯絡管理員,可e-mail俾佢地處理。

[email protected]
盡我一己之力,發放正能量!

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

您比被封會員的網名讓我查查好嗎?
您可看在鐘點版一般的找鐘點/保母我有封嗎?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2438797-1-1.html
我翻查紀錄,樓主同你朋友都係同一日註冊,仲要大家相差幾十分鐘發表文章,樓主有好介紹,而你朋友就問有冇讀過陪月課程同埋佢幾大年紀,一問一答,但又竟然同一ip。

如果有合理解釋,bk一定會盡快恢復你朋友account,而會管理層及版主亦會向你朋友真誠致歉。

盡我一己之力,發放正能量!

王國長老

王國長老

我都見到, 同一IP.

http://forum.baby-kingdom.com/sp ... wpro&uid=194740
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

: 新手會員..要朋友黎解釋下

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

噢!恕我無禮!......
真係好....火羅!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

點解要用*不知所謂*形容版主呢
其實用這形容詞就更加不知所謂

男爵府

樓主朋友........唉..........

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

樓主可以改一改 topic 的字眼嗎?

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

thanks edea & 召,我剛去找回topic翻查.

sabow,
早前已有會員查詢過.我亦已回覆如下:
http://forum.baby-kingdom.com/thread-2446451-1-9.html

如只是想分享,須要用到3個分身自問自答?未必太強詞奪理吧?
版規寫明如有分身會立即封鎖賬號,請您及您的朋友在發帖前詳閱版規.
多謝合作!
Red2008

請您搞清楚,我在此topic是同時找到3個同一ip分身自問自答.現我post內容出來,讓大家看看.

1. salad923
好陪月推介

四個月前個BUN姐走左佬, 多得陪月幫手, 一日安排三餐 + 燉品, 照顧BB好熟手, 現在個個都讚我面色好過之前, 新BUNBUN終於上星期到左再請陪月來幫手2星期, 先知佢又再讀緊中醫。佢勝在好夠精力又後生, 都算唔計較及個人無咩所謂, 最緊要老實, 我返左工得佢同新工人, B瞓左都無偷懶教工人, 仲緊張過我媽。

知道佢8月中至11月好似有檔期, 價錢都合理, 有雖要佢contact pm我, 希望幫到大家!

2. prettymom2008
我想問佢有無讀過陪月課程同埋佢幾大年紀呀?

3. salad923
佢40頭, 望落後生d, 已有一個預科, 中學仔女 有政府認可証明, 已pm你.

4. salad923
abt & apanman_kb,

PM you already.

5. beam
I want to know the contact, pls pm me.

以上全部同一IP在同一Topic的對答.
我想請問這樣自問自答我對此封戶,又有幾不知所謂呢?

王國長老

王國長老

只想講:多謝會尊重別人既會員。

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

又黎新加入國民 呢招
BB保你大  皇帝仔BB

珍珠宮

好媽媽勳章

:;pppp:

水晶宮

版主又中箭

今年bk係咪犯太歲呀
大臣係咪應該搵人睇下寫字樓係咪風水出問題呀

大宅

新加入國民唔知有咩幫到你呢
BB保你大  皇帝仔BB

珍珠宮

好媽媽勳章

樓主: 係咪介紹分身術, please pm me!

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

做乜個會新會員自問自答咁攪笑~~~

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 kittylove 於 09-8-3 01:43 發表
新加入國民唔知有咩幫到你呢

收埋把刀慢慢講

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 echoo 於 09-8-3 01:44 發表
樓主: 係咪介紹分身術, please pm me!

我就冇興趣勒

首頁
12345...14

尾頁

跳至