自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

香港智能身份證

2014年起, pizza就會係咁架啦:

接線生 :
超記薄餅店, 請問有乜野幫倒你
......

顧客 :,我想叫
......

接線生 :
先生, 請你比你既智能咭號碼
.

顧客 : , 請等等
, 12345678.

接線生 :
陳先生你=E 5, 你係住係元州街1號二樓, 你屋企電話係53541177,你公司電話係70861366, 你手提電話係93945354. 請問你依架用邊個電話打呢
?

顧客 :
屋企, 點解你知道我所有電話號碼
?

接線生 :
陳先生,因為我地接通智能系統
.

顧客 :
我想要一個海鮮薄餅
...

接線生 : 陳先生, 海鮮薄餅唔arm
.

顧客 :
點解
?

接線生 :
因為根據你既醫療紀錄, 你有血壓高兼膽固醇偏高
.

顧客 :o?...咁你有9 C好介紹
.

接線生 :
你可以試試我地既低脂健康薄餅

顧客 :&nb sp;你點知我中意食呢種
?

接線生 :
, 你係上星期一係中央圖書館借過本低脂健康食譜
.

顧客 : 哎呀, 好啦, 我要個特大家庭裝薄餅, 幾多錢
?

接線9 F :
, 加多個都夠你一家十口食,仲好啦, 盛惠280蚊啦
.

顧客 :
可唔可以用信用卡
?

接線生 :
3先生, 唔好意思, 請你用現金找數,因為你既信用卡已經過晒額,
你而家仲欠銀行$3,344.44卡數未找. 仲有,提提你,你今期仲未供樓喎
.

顧客 : , 咁我去附近提款機提定錢先.

接線生 :
陳先生, 拫據你既記錄, 你今日提款機提款限額已經過左額
.

顧客 : 唔好懶叻, 送薄餅先啦, 我有錢係度. 幾時送到呀
!

接線生 :
大約45分鐘, 如果唔等得,可以你自己開車o
.

顧客 :
乜話!你點知我有車?

接線生 :
拫據系統記錄 , 你有一架綿羊仔, 號碼係
PK 167.

顧客 :
@#&***##%?:*&@*%$

接線生 :
陳先生, 請你小心你既說話.你係1997714日曾經用粗口鬧警察,判左有罪
.

顧客 :
...............

接線生 :
請問仲要D乜呢
?

顧客 :
無喇, 呀係唔係有三罐頭可樂送
?

接線生 : , 不過拫據系統記錄你有糖尿病.....

等待驗證會員

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咩私穩都冇晒..........

子爵府

醒目開學勳章

mouth:

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁樣咪好囉,雖然我地啲蟻民,都驚私隱外洩,但有啲人就驚過我地好多 ,咁以後叫外賣咪唔使諗食咩

男爵府

幾好喎..我唔想成日諗食邊款..而家有人比埋資料我

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

咁攪笑..

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好笑~

子爵府

畀面勳章

好好笑!

大宅

好媽媽勳章

唔係呀化,咁都得

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

攪笑
     [em:14: ]

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

好攪笑
---生命無價,請支持領養---

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好體貼呀 !!!
淡淡的來, 好好的去 ....

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

咁都得..

男爵府

真無奈
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

大宅

好媽媽勳章

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

其實而家都無乜私隱啦
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

原帖由 cathycheng131 於 09-8-3 12:49 發表
幾好喎..我唔想成日諗食邊款..而家有人比埋資料我

之但係可能食黎食去都係同一款, 你怕唔怕厭先
[size=medium]HiHi咁多位! 入o黎睇o下BB朗D相啦!! 溢溢 悅悅 無限Fun [size=x-small]朗B話: 亞媽真係好鬼懶ga, 我小學la..有無新相牙

伯爵府

虎到金來勳章

好搞笑呀.

男爵府

咁都得

首頁

尾頁

跳至