自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

老婆明天(06/08)生日, 仔仔返幼稚園, 可以飛起他來過半天2人世界 (09:00am - 06:00pm).
老婆唔知我想的行程 :
原本行程 : 海洋公園 (機動遊戲 + 恐龍) + 酒店下午茶buffet. (下雨想改)
因天雨改 : Karaoke Lunch + 溜冰. (昨晚問老婆去唔去 Karaoke, 但反應唔好)

請各位大大幫忙, 急求2人世界行程 (09:00am - 06:00pm)!!
謝謝各位!!

複式洋房

海洋公園 (機動遊戲 + 恐龍) + 酒店下午茶buffet. (下雨想改)

半日都做到咁多野 ??

後面既行情好似有 d 普通喎
不如去下山頂呀都有室內地方

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

落雨去海洋公園都係無咩玩架咋喎.... 同埋... 酒店 tea 會喺邊間酒店呢???

不如上山頂去蠟像館啦... 之後又可以喺山頂 tea 吓...

珍珠宮

原帖由 baby_chu 於 09-8-5 09:38 AM 發表
落雨去海洋公園都係無咩玩架咋喎.... 同埋... 酒店 tea 會喺邊間酒店呢???

不如上山頂去蠟像館啦... 之後又可以喺山頂 tea 吓...

我都覺得去山頂唔錯的。

祝你的太太生日快樂!

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

別墅

如果如上所說去山頂可去
峰景吃自助餐
星期一至五: 12:00 - 15:00
價錢: 成人 $188/ 小童 $88
*設加一服務費
[/url]台灣戲谷~~有16張 水果方塊!![url=http:

http://winner.omg.com.tw/Index.aspx  OMG麻將學園!!!掛網送K幣活動

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

去合和頂層旋轉餐廳,食中午buffet可看維港兩岸,後搭纜車上山頂行吓幾好!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

大宅

原帖由 reego 於 09-8-5 09:47 發表
去合和頂層旋轉餐廳,食中午buffet可看維港兩岸,後搭纜車上山頂行吓幾好!

旋轉餐廳 - 是我第一次為她慶祝生日的地方.
是一個好行程.

多謝各位意見, 山頂的確是一個唔錯既選擇!!

首頁

尾頁

跳至