跳至

首頁

尾頁

別墅

BB已四個月了..要食就要快..
食唔食好呢...

大家點睇呀

別墅

我bb食晒2劑喇, 每劑$670

大宅

我b都食晒兩劑,每劑$750!

第二劑食完12個小時後仲嘔奶,幸好姑娘話不用補食,因食咗3小時後不嘔奶就得喎。

大宅

我b都食晒兩劑勒, @$650..
食好過唔食, 經濟許可既就食啦.
聽過朋友個朋友講, 佢b就係無食, 諗住唔會中招, 唔好彩最後中咗, 阿b痾到七彩. 醫生話雖然食咗都有機會感染, 但病情會輕好多. 阿b唔會咁辛苦架.

大宅

我阿囡都食曬兩劑喇,都唔知幾錢呀,總知一次過打曬六合一,肺炎鏈球菌同輪狀病毒就多謝$2500啦.

複式洋房

你係邊度打呀? $2500包晒都好ok喎!
我都諗住比阿女食, 每劑$650. 因佢經常食手指, 我都怕佢容易中招!!!

原帖由 sofayefung 於 09-8-6 14:47 發表
我阿囡都食曬兩劑喇,都唔知幾錢呀,總知一次過打曬六合一,肺炎鏈球菌同輪狀病毒就多謝$2500啦.

大宅

原帖由 tsy1230 於 09-8-6 22:51 發表
你係邊度打呀? $2500包晒都好ok喎!
我都諗住比阿女食, 每劑$650. 因佢經常食手指, 我都怕佢容易中招!!!

係每一次$2500,兩個月時俾左一次$2500,今次4個月又$2500,再下次應該平D,因為已經唔洗食輪狀病毒

複式洋房

哦...我仲以為好似係出面d package咁, 原來係每次$2500.

原帖由 sofayefung 於 09-8-6 23:59 發表

係每一次$2500,兩個月時俾左一次$2500,今次4個月又$2500,再下次應該平D,因為已經唔洗食輪狀病毒

別墅

最終都係食左...600一劑.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題