跳至

首頁

尾頁

大宅

諗住比小朋友學跳芭蕾舞,想問吓邊間學校比較好呀? Thank you.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 CherryIce 於 09-8-6 12:25 發表
諗住比小朋友學跳芭蕾舞,想問吓邊間學校比較好呀? Thank you.

可選大會堂或仁愛堂, 視乎時間那個合適你, 兩邊都是同毛妹合辦

子爵府

我個女係文協報(時代廣場L4),大會堂跳,每星期都好期待去跳,因為真係好開心.

別墅

請問學費如何 ?

原帖由 anson56 於 09-8-7 18:39 發表
我個女係文協報(時代廣場L4),大會堂跳,每星期都好期待去跳,因為真係好開心.

子爵府

原帖由 lovely_jac 於 09-8-9 01:15 發表
請問學費如何 ?

$350/2個月.

別墅

咁平 ? 等我經過的時候問下先 ! 唔該呀 !

原帖由 anson56 於 09-8-9 11:43 發表

$350/2個月.

男爵府

原帖由 anson56 於 09-8-7 18:39 發表

舞衫係咪一定係佢度買??

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 zozo2005 於 10-1-20 21:42 發表

舞衫係咪一定係佢度買??

唔一定, 我都係自己出邊買. 有分一件頭同分開兩件. 特別係冬天買兩件好d. 件衫可以着定先, 去到至着下半截.

但據我所以, 應該唔係同毛妹合辦. 因為康文署減免租金, 所以學費可以咁平. 我阿女平時喺屋企都會突然做少少堂上學嘅動作, 當玩幾好嘅...

男爵府

原帖由 sensei 於 10-1-21 16:19 發表

唔一定, 我都係自己出邊買. 有分一件頭同分開兩件. 特別係冬天買兩件好d. 件衫可以着定先, 去到至着下半截.

但據我所以, 應該唔係同毛妹合辦. 因為康文署減免租金, 所以學費可以咁平. 我阿女平時喺屋企都會突然做 ...

文協攪的.我打算同BB報, 可能2月頭啦,
你係邊度買的??

男爵府

文協---$350 8堂
如果買衫想平, 可以去新都樓下有間叫"小兒國", 全套都唔使200..我女都係個度買

如果出開mk, 都可以係花園街買, $都係差唔多

男爵府

多謝你地報料, 琴日我都去文協拎左章程睇, 仲打左去同miss傾, 不過我個囡仲細, 應該過多幾個月先開始俾佢玩下~~

別墅

請問幾多歲先可以參加架?

男爵府

原帖由 macyen 於 10-1-22 21:46 發表
請問幾多歲先可以參加架?

章程寫3歲, 我打過去問miss, 佢話未夠3歲既最好帶小朋友俾佢睇下先決定, 因為我囡唔算大隻小朋友, 所以我會過多幾個月先開始

男爵府

原帖由 gigayan 於 10-1-22 21:58 發表

章程寫3歲, 我打過去問miss, 佢話未夠3歲既最好帶小朋友俾佢睇下先決定, 因為我囡唔算大隻小朋友, 所以我會過多幾個月先開始

呀女而家夠3歲, 所以俾佢試下
之前2歲4個月試過第二間, 勁喊呀~

男爵府

原帖由 zozo2005 於 10-1-24 16:33 發表

呀女而家夠3歲, 所以俾佢試下
之前2歲4個月試過第二間, 勁喊呀~

好呀, 你試左又上黎報下料, 我估應該文協既班都唔錯, 我見之前d 媽媽 comment都好好......

今朝我都同我個囡試左畫班, 都覺得唔錯, 我已經報左名2月份開始上堂呢~~

男爵府

原帖由 gigayan 於 10-1-24 16:40 發表

好呀, 你試左又上黎報下料, 我估應該文協既班都唔錯, 我見之前d 媽媽 comment都好好......

今朝我都同我個囡試左畫班, 都覺得唔錯, 我已經報左名2月份開始上堂呢~~ ...

文協的畫班嗎??係邊度上堂的??

男爵府

SORRY DEL

男爵府

[quote]原帖由 gigayan 於 10-1-24 19:44 發表

係呀, 就係文協辦事署隔離既社區會堂(千色上一層4/F), 今日試堂無收我$呢~~

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

文協

請問有無人知芭蕾舞同畫班通常一班幾多個學生? 謝謝!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 zozo2005 於 10-1-22 01:55 發表

文協攪的.我打算同BB報, 可能2月頭啦,
你係邊度買的??

我喺新都地下嗰間, 但其實行過少少華都樓下都有, 隨你鍾意. 條裙1條過唔過$100, 裙還裙, 衫還衫就百零, 到時大個咗淨換衫就得, 跟住對鞋同襪都好平. 如果冬天驚佢凍, 可以買埋件粉紅色外套都係幾十蚊. 我初初去新都買冇晒分開, 所以買一件頭, 而家每次同佢換衫時都有d後悔.

首頁

尾頁

跳至