自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

有咁多$做backup,生幾多個都得.

大宅

高級生仔機
佢都幾好生養
佢應該係好鍚小朋友既好媽媽

侯爵府

2024年龍年勳章

如下胎都是囡點算, 開刀只可以生3胎 ?

公爵府

hashtag影視迷勳章

順產咪得囉.

原帖由 jadepearl 於 09-8-6 15:20 發表
如下胎都是囡點算, 開刀只可以生3胎 ?

等待驗證會員

好媽媽勳章 醒目開學勳章

希望係仔啦,

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

半打仔, 半仔女
慢慢喇, 王XX 第4胎先仔

伯爵府

虎到金來勳章

如果佢一日生唔到囝,都好大壓力架,有排追

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

所以作62成日話唔恨男孫,真係冇人信囉,
點睇都覺得佢62恨男孫啦,唔係個新抱都唔駛講到出聲,
不過有時真係要信邪,老公舅父有個朋友,
好恨仔,第一胎女,第二胎都係女,
兩公婆諗住生埋第三胎仔女都算喇,
點知第三胎係孖女,結果係四個女,
有時d野整定o既,係你o既就係你,
註定冇都冇得強求,唔通真係生夠一打咩

伯爵府

其實我唔係唔鐘意徐,不過我都想問下,如果佢老公唔係咁有錢,唔知佢肯唔肯不停咁生呢?

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 irene_the_pooh 於 09-8-6 15:32 發表
其實我唔係唔鐘意徐,不過我都想問下,如果佢老公唔係咁有錢,唔知佢肯唔肯不停咁生呢?

其實老實講,唔係咁有錢,邊個同你生咁多喎,
唔駛養咩,再者佢地d有錢人要有仔繼承生意嘛,
唔係點分身家

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

佢前日上電視都扮到自己成個皇妃咁 好厭, 成日講生仔...

伯爵府

如果唔係講養唔養得起,唔知佢自己會唔會真係想生咁多呢?佢由結婚開始都冇二人世界過,佢結婚好似真係為生仔咁!

大宅

好媽媽勳章

咁有錢!生多幾個都無問題!
不過開刀唔知最多可以幾多個?

別墅

回覆 4# nganc9 的文章

但佢頭兩胎都是開刀, 第 3 胎都應要開刀喎, 因我都是兩個都開刀, 醫生說如第 3 胎就一定要開刀, 而且危險性又比頭兩胎加大 ..... , 仲只可生 3 個 , 所以點可繼續生落去 ?
如佢全部順產, 就生 10 個都得 !!!!

珍珠宮

根本佢d衣著都唔配合佢既年齡, 格梗整到成個貴婦look, 老左十幾年.

原帖由 gigi1020 於 09-8-6 15:36 發表
佢前日上電視都扮到自己成個皇妃咁 好厭, 成日講生仔...

水晶宮

原帖由 CCC媽咪 於 09-8-6 15:45 發表
但佢頭兩胎都是開刀, 第 3 胎都應要開刀喎, 因我都是兩個都開刀, 醫生說如第 3 胎就一定要開刀, 而且危險性又比頭兩胎加大 ..... , 仲只可生 3 個 , 所以點可繼續生落去 ?
如佢全部順產, 就生 10 個都得 !!!! ...

所以我真係覺得好奇怪,唔係應該要俾自己個肚休息下先再生嫁咩,佢咁樣會唔會好傷??我鄧佢辛苦o者

水晶宮

原帖由 irene_the_pooh 於 09-8-6 15:40 發表
如果唔係講養唔養得起,唔知佢自己會唔會真係想生咁多呢?佢由結婚開始都冇二人世界過,佢結婚好似真係為生仔咁!

我諗李太都怕自己地位不保,
唔係講得衰,如果冇仔生,
分分鐘佢老公出去搵阿二,阿三,
所以點都要生個仔,衰d講有個大籌碼係手丫嘛

珍珠宮

原帖由 may955 於 09-8-6 14:53 發表
有咁多$做backup,生幾多個都得.

轉貼:
http://www.girlboxes.com/Thread.aspx?trail=1&thread=64715

仔女嘅嘢, 真係好公平, 唔係有錢就會天從人願.

希望佢好運啦, 開刀生仔最多3個, 即係只有最後一次機會.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 christy1012 於 09-8-6 15:55 發表

我諗李太都怕自己地位不保,
唔係講得衰,如果冇仔生,
分分鐘佢老公出去搵阿二,阿三,
所以點都要生個仔,衰d講有個大籌碼係手丫嘛

d雜誌話佢老公未同佢結婚前都有一個紅顏知己,而家仲keep住!

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

實有其他2,3,4,5.....喇
來個何生大家庭

首頁

尾頁

跳至