跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018復活節勳章

今年N班學費收2,450-/m

大宅

Hello sin109,

我仔仔0711, 上年8月我已經交咗報名表, 但係到宜家康傑都未約我interview, 咁妳仔仔幾大, 同埋幾時去康傑interview家?

原帖由 sin109 於 09-8-21 17:41 發表
大家好,我仔仔會下年2 月插班, 上次面試後甚麼都未知, 未知邊班,未至學費多少. 多多指教,下年見

複式洋房

我兩個仔仔都係9月1日開學, 大的NA班, 細的是NB班. 細孖竟然完全沒有哭過. 大孖第一天勁哭, 第2/3天都哭, 但比之前有改善.

大宅

唔通你小朋友就係我之前見倒果對孖仔?
我囡囡下個月先開學 ar, 有 d 緊張 tim
原帖由 happy126 於 09-9-3 13:27 發表
我兩個仔仔都係9月1日開學, 大的NA班, 細的是NB班. 細孖竟然完全沒有哭過. 大孖第一天勁哭, 第2/3天都哭, 但比之前有改善.

別墅

原帖由 happy126 於 09-9-3 13:27 發表

你好~~我個仔仔都係NB班呀~~我個仔8月開學除o左開學果個禮拜無喊(因爸爸陪), 到而家say goodbye 時都仲喊呀~~

複式洋房

原帖由 candypoon 於 09-9-4 16:51 發表
唔通你小朋友就係我之前見倒果對孖仔?
我囡囡下個月先開學 ar, 有 d 緊張 tim

如果你見到的孖仔係好唔似樣, 就好大機會係我兩個仔仔.
你囡囡多大, 我見好多同時期開學係小朋友是9月出生都係ND班.
我兩個仔仔都大仔 -3月出生, 唔知係唔係這原因所以是NA & NB班

複式洋房

原帖由 e_elhying 於 09-9-4 23:35 發表

你好~~我個仔仔都係NB班呀~~我個仔8月開學除o左開學果個禮拜無喊(因爸爸陪), 到而家say goodbye 時都仲喊呀~~

細孖今天都冇喊, 但大孖未入學已喊啦, 要返屋企, (雖然出門時很開心返學). 都唔知幾時至唔喊

複式洋房

我b都係nd 呀,1/9開學,我見到你對孖仔呀,好似呢2日只見一個,話一個唔舒服...
我個b...唔肯入學校,一入就喊,送到我都冇心機...提早走添..haha
不過,下個星期坐校車lu...

首頁

尾頁

跳至