自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

嗰本xx新地期期都寫衰Kay&張繼聰, 佢哋都冇替自己平返過, 已算是好品

我lee 2個星期內係大埔碰見他們2次, 第1次有Kay+張+囝係吉x島內飲茶, 他們都主動同我亞囝同甥生女玩, 第2次只係張+囝, 張仲走來打招呼同傾計,佢哋都非常有禮貌同冇架子, 感覺幾nice

註 : 我並不是他們的fans

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔認同雜誌作新聞

但對呢家人真係無乜好感,去little gym都擺哂款,o係果個場合你係家長我都係家長咋,成個場俾你玩哂好無??! 我好唔鍾意d"家長"好似睇海洋劇場咁睇菲傭同bb玩囉,睇睇睇睇海獅拍手呀 係錫佢入嚟同佢玩下,親子下啦..... 爸爸媽媽都係齊度但就同菲傭玩 果個係parent-child class 嚟㗎

同埋我覺得謝女士唱歌都無氣,唔好聽囉

THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 a@o@a 於 09-8-6 17:31 發表
又博宣傳, 如果唔想人地話你癈柴老公, 米努力D工作啦!大眾都是睇表現, 不是睇你現在為此事表演!OK

同意, 搏見報
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珍珠宮

告啦告啦.. 而家都係度度都係一池死水..有D火花好呀~~

珍珠宮

好媽媽勳章

人怕出名豬怕肥

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原帖由 a@o@a 於 09-8-6 17:31 發表
又博宣傳, 如果唔想人地話你癈柴老公, 米努力D工作啦!大眾都是睇表現, 不是睇你現在為此事表演!OK

因佢老公做幕後多..大家至唔知佢做緊野掛...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原帖由 上校車 於 09-8-6 17:59 發表

周刊

d周刊成日都亂咁嚟架啦..作得就作...我都冇買嚟睇, 費時益左佢地..

珍珠宮

原帖由 qq媽媽咪 於 09-8-7 09:23 AM 發表

d周刊成日都亂9咁嚟架啦..作得就作...我都冇買嚟睇, 費時益左佢地..

Agreed!!!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

伯爵府

原帖由 tkkmama 於 09-8-7 09:00 發表
告啦告啦.. 而家都係度度都係一池死水..有D火花好呀~~

唔係呀!D cushion咪幾多noise!!

水晶宮

原帖由 qq媽媽咪 於 09-8-7 09:23 發表

d周刊成日都亂咁嚟架啦..作得就作...我都冇買嚟睇, 費時益左佢地..

你夠晒清醒, 有好多人都係周刊講咩就信11 成架

首頁

尾頁

跳至