母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我兩邊乳房的奶量差距好大, 右邊可以有4安士, 但左邊只有1安士...有咩可以做到呢?

我已經每次泵清之後,都會KEEP住泵多5-10分鐘,但都冇咩改善.....頭2,3個星期都冇呢個問題GA.

而家攪到有好明顯的大細胸TIM 呀!!!!

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

別墅

我BB兩個月時, 我左邊患過乳線炎, 好番之後奶量睇住佢少, 初初返番工時,都係一邊四安, 一邊一安. 我都係咁堅持住. 每晚都起多一次身, 要右邊幫幫忙, 做多D....

到四個月左右, 左邊基本上無奶架喇,仲開始縮番細, 我大細胸添呀.

單靠右邊, 我不經不覺都捱到BB六個月,開始食糊仔喇,bb每日啜三至四次, 無咁大壓力LU.

你都要加油呀!

大宅

你都好叻,可以餵到6個月。我左邊泵得多過加邊好多,不過,我都唔理啦...最重要係有奶比BB食..

原帖由 mamaminu 於 09-8-6 23:49 發表
我BB兩個月時, 我左邊患過乳線炎, 好番之後奶量睇住佢少, 初初返番工時,都係一邊四安, 一邊一安. 我都係咁堅持住. 每晚都起多一次身, 要右邊幫幫忙, 做多D....

到四個月左右, 左邊基本上無奶架喇,仲開始縮番細, 我 ...

複式洋房

俾多d佢食少奶奶 o個邊啦~~慢慢會好dd!

我一邊易出d, 一邊等好耐先pump 得出...我都係成日俾佢食難pump o個邊..而家兩邊差唔多都係4 oz~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊