自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

九名十一至十三歲同校女生,承認非法禁錮及毆打襲擊一名十二歲中一女同學,九魔女在[url=]荃灣
[/url]法院受審等候判刑。
九魔女因其中一人被指證涉及校內手機失竊,今年五月二十日向受害女生報復,先迫受害人入女廁,施以掌摑、腳踢及用波鞋打女事主,期間喝令女事主脫衣拍下裸照,放學後再帶受害人到象山邨一女廁,除再掌摑及腳踢外,更用煙頭灼其左前臂及頸部,至晚上九時才准女事主離開。

伯爵府

畀面勳章

呢d事,每個年代都有發生架啦......
不過近年既風氣愈來愈差,愈來愈嚴重
真係唔知點教依家d小朋友......

大宅

唔止差,而家小朋友所做嘅事,你完全估計唔到,最重要喺如果個小朋友好乖,但可能做更壞嘅事!

大宅

宜家 d 人掛住返工, 將 d 仔女踢比工人 / 婆婆 / 嫲嫲揍, 成日將 d 責任推比學校, 到 d 細路出事後先處理, 實在太遲喇

查實真係搵少 d, 駛少 d, 慳 d, 但係投放多 d 時間喺管教自己的細路身上, 將來收番既, 係以倍數黎計架 !

:sm: Auntie_Winnie

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 kayanpon 於 09-8-6 18:54 發表
唔止差,而家小朋友所做嘅事,你完全估計唔到,最重要喺如果個小朋友好乖,但可能做更壞嘅事!

我都覺得會係咁,平時就收收埋埋,一出事就

大宅

知唔知邊間學校???

禁止訪問

子爵府

只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

伯爵府

E+越嚟越恐怖, 真係叫亞女要好好保護自己先得

珍珠宮

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

首頁

尾頁

跳至