美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

可否介紹搽胸部用品

本人減肥後胸部由C級變了B級,另有下垂可否急
介紹那隻牌子搽胸好?
:cry: :cry: :cry:

大宅

Re: 可否介紹搽胸部用品

買個bra 實際一點.
你去wococal那邊看看. 叫店員替你量一下那兒的size, 再買一個改善形狀的bra吧. 他們會給你一些忠告.

@_@ 我都在減肥. 上次去wococal, 店員替我量了那兒. 說我用錯了bra 的size. =.=a 用了合自己size的bra, 個型真的美好多.

禁止訪問

洋房

nicki 寫道:
我之前O係SASA 貫BIOTHERM的BUST UP, 貪夠平, 百多二百元. 後來無貨,SASA D SALES 介紹我用BIOSCREEN, 二百多元, 都幾好, FIRM 左, 仲有而家訓覺著埋個
BRA, 真係好D..(以前唔著住訓架)

我一唔戴 bra 都會下垂 :cry:
等我試下你講個隻 BIOSCREEN先
係咪講依隻名就得?
請問乜唔係訓教唔戴 bra 會大 D 咩?

禁止訪問

複式洋房

有左bb可以搽嗎???
HEHAJOEY

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

瞓覺戴bra應該唔係咁好 ~~

大宅

嬌蘭同clarins都幾好呀,
蕙蕙豬 寫道:
試吓clarins嗰隻bust gel幾好用

大宅

嬌蘭同clarins都幾好呀,
蕙蕙豬 寫道:
試吓clarins嗰隻bust gel幾好用

民房

我在美容院買過一隻油,用香薰油溝成,效果比我之前在sasa個d好好多,可能個美容師要睇番個人既需要掛!都幾香嫁,有需要聯絡我吧.

首頁

尾頁

跳至