自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

2021勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

office 睇唔到 cable 片架~~~

請問係咩巴士呢???

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

2021勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

應該係 680X

男爵府

今日都唔知發生乜事﹗又唔係落雨天 鴨脷洲大橋都發生交通意外,車龍塞到出去香港隧道跑馬地入口 我都塞咗好耐先可以返到屋企

bk 又 short short 地

男爵府

隧巴東廊撞田螺車20人傷
(明報)2009年8月7日 星期五 11:00
一輛680X隧道巴士與一輛田螺車今早在東區走廊相撞,巴士上有20人受傷,包括巴士司機。

意外發生在早上約九時,現場是東區走廊西行、近東區海底隧道出口。田螺車的司機表示,他當時見到塞車所以停車,但被巴士撞到車尾,相撞的衝力很大。

巴士在意外後車頭撞至嚴重損毀,車上至少20人受傷,包括巴士司機,其中一名女乘客一度被困,要由消防救出,其餘的傷者多數是頭部或四肢撞傷,傷者分別送往律敦治醫院 和東區醫院 救治。

(即時新聞)

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

希望d人無事啦
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

首頁

尾頁

跳至
熱門主題