跳至

首頁

尾頁

大宅

大家好,我囡囡琳琳Candice都係1月16日係仁安出世,以後多多交流啊!:D

別墅

原帖由 cosin1218 於 09-8-17 17:53 發表
我有會所..不過天水圍喎..嘉湖山莊呀..

又好似真係遠d, 唔知其他媽媽屋企有會所嗎?

大宅

原帖由 vinellen 於 09-8-17 17:06 發表
1601 媽媽們有無興趣聚下呢, 有時真係唔知同阿b玩咩好, 最衰我果度無會所, 唔知邊位媽媽有地方呢?

好期待咁多個同日生bb聚一聚,
去邊區都冇所謂, 最緊要坐得舒服大家傾計玩下.

別墅

yeah, 同埋有時在家湊b都好悶, 我地諗個時間地點聚下啦~~~

民房

我既BB Ryan都係116號仔呀,係QE出世,而傢係咁扶住野行o下行o下咁,有時仲夠膽到專登張開手唔扶野,但佢都學識用pat pat著地...而傢真係看牛啦,睇少陣都唔得.....

複式洋房

大家好!我個ru-b仔都係1月16日。唔覺唔覺,今日8個月大啦!

別墅

8 個月了, 唔經唔覺, 但係8 個月我都未收得晒身...你地呢?

複式洋房

收身?我唔諗啦.......

複式洋房

而家都做緊GYM架啦...但係又無咩進展咁...

不過教練話我生完後D手腳成日"咯咯"聲..要搞好D骨呀..肌肉呀..先減得喎...如果唔係再做運動,第日D關節會好辛苦喎....

而家個肚有包米咁..好辛苦...唉..瘦唔番都唔知點好...

呀..唔知點解D肚紋都仲係好深色呀...你地係咪呀...我之前見D媽咪話會變粉色架喎...我而家都唔係嘅...要等幾耐先變架...我而家夏天都唔禁游水呀...

大宅

基本上我都修到八成, 著得番以前既牛仔褲,
但係個肚腩好頑強, 著貼少少既衫就會現形,
d肚紋都未變淡曬色呀.

大宅

Hi 各位好, 我細女Zara穎言都係1月16日係St. Teresa's Hospital出世, 近排好少上BK因為剛剛炒咗個工人, 攰到想死!現在仲未請到新嘅, 仲有排忙!

我同Zara係私家打肺鏈, 依家一日食二餐粥仔(約大半碗一餐), 奶就一日三支(6oz), 佢都出咗二隻牙仔啦, 依家都識扶住床攔企啦!

大宅

原帖由 AngelCat 於 09-8-17 22:40 發表
大家好,我囡囡琳琳Candice都係1月16日係仁安出世,以後多多交流啊!:D

我個女同你一樣. 不知我地有無係nursery room見過??

首頁

尾頁

跳至