婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 20# hokkaido-ema 的文章

唉…俾左key佢無得返轉頭架!99係出於一番好意幫手執屋,但佢唔明令人有壓力,好似暗示新抱唔識做家務、懶… 但每個人都有自己的處事方式,做咩要扞涉我呢?又唔係一齊住!!忍得好幸苦,黎呢度呻下都舒服d

男爵府

畀面勳章

原帖由 MANUTD 於 09-8-20 14:06 發表
唉…俾左key佢無得返轉頭架!99係出於一番好意幫手執屋,但佢唔明令人有壓力,好似暗示新抱唔識做家務、懶… 但每個人都有自己的處事方式,做咩要扞涉我呢?又唔係一齊住!!忍得好幸苦,黎呢度呻下都舒服d ...

我比佢講左好多次LA...."阿X(我個名),我覺得你都唔係好識執屋~"

大老...無人一出世就識執~?呢D都係執得多就識GA LA...
正如做人媽咪..都係要慢慢學GA LA....
你估我真係咁勁..一出世就識 GA 咩~???

大宅

你99可能唔係覺得你做得唔好,而係好想為你哋做啲野,所以無野搵野嚟做,什至做好多無謂野。我呀媽就係咁,由我細細個巨已經係咁,我都知好煩。

民房

嘩﹐咁我都係繼續扮唔知﹐HOLD住條KEY先。

原帖由 ch_mama 於 09-8-21 01:53 發表

我比佢講左好多次LA...."阿X(我個名),我覺得你都唔係好識執屋~"

大老...無人一出世就識執~?呢D都係執得多就識GA LA...
正如做人媽咪..都係要慢慢學GA LA....
你估我真係咁勁..一出世就識 GA 咩~??? ...

男爵府

畀面勳章

原帖由 hokkaido-ema 於 09-8-21 02:18 發表
嘩﹐咁我都係繼續扮唔知﹐HOLD住條KEY先。

我之前唔知佢係咁煩,諗住無野LA...

點知佢會日日上黎不特止..仲會向我面前掃地執野..
又呢樣又果樣...咁即係點~???

有得我選擇我真係唔比佢 GA....可惜無得反轉頭

民房

換D新科技啦﹐密碼呀﹐指模呀個D門啦....話呢排治安唔好要加多重保險~

原帖由 ch_mama 於 09-8-21 02:35 發表

我之前唔知佢係咁煩,諗住無野LA...

點知佢會日日上黎不特止..仲會向我面前掃地執野..
又呢樣又果樣...咁即係點~???

有得我選擇我真係唔比佢 GA....可惜無得反轉頭 ...

民房

我99耐唔耐會同我介紹下點樣洗衫呀﹐點樣保養d褒呀咁﹐我初初都好唔開心﹐好似當我低B咁..... 不過而家我當行公司睇傳銷SHOW咋﹗咪當大家交流心得囉....

原帖由 MANUTD 於 09-8-20 14:06 發表
唉…俾左key佢無得返轉頭架!99係出於一番好意幫手執屋,但佢唔明令人有壓力,好似暗示新抱唔識做家務、懶… 但每個人都有自己的處事方式,做咩要扞涉我呢?又唔係一齊住!!忍得好幸苦,黎呢度呻下都舒服d ...

首頁

尾頁

跳至