跳至
[2004年或之前] 好大隻脚呀!

首頁

尾頁

民房

好大隻脚呀!

各位6月mami, 你哋BB嘅脚仔有幾大隻呀? 我成日覺得嘉嘉隻腳好鬼大,講比我知呀該 :lol:

等待驗證會員

Re: 好大隻脚呀!

亞B隻腳有我隻手GE 手掌咁長8-9CM 啦.

複式洋房

阿仔只腳有11cm長呀.... 好大只 ....

民房

嘻嘻,我个妹豬都你11cm呀,好大隻呀 :mrgreen:

伯爵府

好媽媽勳章

fatmami, your girl looks pretty.
My daughter also have big feet. I check the size tonight.

Elaine

複式洋房

Himhim also have 10 cm
謙謙於12/6出世,重3.27kg 12/ 7 -4.31kg 17/ 8 -5.44kg 21/ 9 -5.94kg 14/12 -7.5 kg 謙謙相簿 謙謙相簿-八個月大

複式洋房

Hi Fatmami,

你個妹豬是否好高呀??? 我阿仔係 top three percent ... 所以我諗 that's why he gets such big feet....

別墅

我個仔都有10cm呀,咁係咪都係大腳??

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佑佑隻腳仔都係11cm啊~~

別墅

2016畫展勳章

12.5CM

民房

Hi Elaine,
我個妹其實都幾似男仔口架, 因為佢好少頭髮,後面磨光嘅位到而家都末出, 你女女有冇呢個情况呀?

Hi tkm,
女女有71cm高,算唔算高呀? 重17磅6安.

大宅

10cm

伯爵府

好媽媽勳章

fatmami 寫道:
Hi Elaine,
我個妹其實都幾似男仔口架, 因為佢好少頭髮,後面磨光嘅位到而家都末出, 你女女有冇呢個情况呀?

fatmami, My girl's hair style is exactly same as yours. My daughter's feet size is 11cm.

複式洋房

My baby's feet is 11.5cm as he is quite tall. He is now 6.5month but with height 68cm.
Rebecca:-D Ian's Album

複式洋房

I always think that my baby get a very big feet ... now i know that he is not alone ....

大宅

My Angie's now 73 cm height and her feet 10.5cm long, however, her 腳踭 looks small. May be she likes bouncing by her 腳趾 and seldom stand with whole feet.

子爵府

晴晴對腳得9cm長咋...真係樣樣都係XS size...

大宅

傑傑係11cm...佢企0向度都係多數用腳尖,聽講細bb都係咁0架.仲以為angie會排第一添,原來watermelon囡囡重勁!快0的整張新相上黎睇下啦,唔係下次實唔認得佢啦,大得咁快!

大宅

柏澄對腳板都係得9cm長!

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

亞囡隻大腳板有11 cm 長

首頁

尾頁

跳至