論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

原帖由 may123 於 09-8-10 23:36 發表

我之前個工人都試過,佢折左我把吊扇來洗,結果,第二日,我一開風扇,成塊葉飛左出來

吊扇? 咁咪變咗"血滴子"?

子爵府

我家夫人都試過成把風扇跌落地爛左.

除左風扇外, 整爛大大小小的電器我都唔記得有幾多樣. 最離譜果次係菜刀都斷左.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我就係怕公主拆咗啲嘢唔識裝返, 唔敢叫佢洗air con filter好耐啦!

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆 19# 小圓圓 的文章

吓!無諗過佢係華僑,不過真係好八。但我夠黑面,佢又不致於太過份,嚟咗香港差唔多八年識睇唔出奇卦

我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆 20# KiuShaBB 的文章

唔係插蘇,係個電熱水煲嘅插制位!
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

水晶宮

回覆 21# KiuShaBB 的文章

係16吋座地扇

首頁

尾頁

跳至