心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

開刀好或催生好?請比D意見

開刀好或催生好?請比D意見

別墅

Re: 開刀好或催生好?請比D意見

催生啦~我都係催生既~始終催生都係順產,好過開刀呀~開刀個傷口好煩架~
過去的留不住, 未來的難預測, 守住現在,當下即是~

男爵府

催生好過開刀...如果真係有得 揀...但通常要係醫生決定的啦......

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

如果催生可以生到既就揀囉,最怕一陣催生都唔得,到最後要開刀仲辛苦~~我阿嫂就係催生唔得,最後開刀,好彩係佢未有陣痛時,醫生已經叫佢開刀,但我另一個朋友就痛左12個鐘都生唔到,最後開刀,佢話好辛苦~~

眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

請問第一胎係政府醫院生(開刀),第二胎係唔係唔洗試吓生,就可以第一時間book日子開刀生呢?

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我諗要睇你第一胎因為咩開刀啦~~我自己就開唔夠度數,同埋有少少血壓高,到第二胎醫生都俾我揀自己生定開刀,咁有個姑娘話如果你第一胎開唔到,第二胎都有機會,佢話如果係咁,不如直接開刀仲好啦~~咁我就揀左開刀囉~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

首頁

尾頁

跳至