嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

BB成日要抱住.各位靚媽咪有咩心德呢?Thank You.

大宅

Re: BB成日要抱住.各位靚媽咪有咩心德呢?Thank You.

我個仔細個又係咁, 我抱到手都痛埋, 後來先識用大毛巾包住佢o黎訓, 咁就好d, 結果就包左到差不多四個月先無包咋 :cry: :cry: 不過雖然係包住咋, 但係有時都係好醒訓, 都係要抱住先訓得"林", 到左五個月左右啦, 就會好d架啦...!!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

禁止訪問

Re: BB成日要抱住.各位靚媽咪有咩心德呢?Thank You.

別墅

我曾經同你們一樣兩隻手手碗好痛,痛到連bb都抱唔起,我問健康院姑娘話剛生完bb媽咪好多都會是這樣,後來我去睇醫生,醫生幫我在手碗打左支針,支針一打之後好快就無痛,但這支針不可以打多過三次,好傷條根,因為我太痛,所以無辦法之下才打.

[img] [/img]

首頁

尾頁

跳至