意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 190|主題: 123397

跳至
現代美容的手法,小心!

別墅

國民生產總值:543

現代美容的手法,小心!

致:現代美容中心管理部經理

大宅

國民生產總值:3821

Re: 現代美容的手法,小心!

嘩~
好恐怖!!!

大宅

國民生產總值:2264

千祈唔好幫襯佢, 我一早就知道佢o的衰野, 所以我唔會去, 佢有好多間舖o架, 例如:大家歸瘦、bc santary spa (英文好似係咁串)、 Modern Beauty (即係現代美容), 大家小心呀!!!!!!!!!!!!
上主是我的牧者, 我實在一無所缺
祂使我臥在青綠的草場, 又領我走近幽靜的水旁
還使我的心靈得到舒暢
祂為了自己名號的原由, 領我踏上了正義的坦途....
祢的牧杖和短棒, 是我的安慰和舒暢........
在我一生歲月裡, 幸福與慈愛常隨不離
我將住在上主的殿裡, 直至悠遠的時日

禁止訪問

國民生產總值:30345

禁止訪問

國民生產總值:18997

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

國民生產總值:3262

ming2,
實在太多facial 鋪d手法好恐怖,搞到我地原本想relax 下同打理好皮膚ge女士變左受難咁,你現在做緊個間你話好好多,可否pm資料比我,謝 :lol:

洋房

國民生產總值:438

佢地係好差架
我試過做free trial
覺得超差
佢地d staff係咁尤說
叫我join course
我唔肯
佢地重由$2xx一次減到幾十蚊一次
佢地重話咁平都唔join!
我係安嬰兒BB

別墅

國民生產總值:652

咁樣做生意, 有怎麼代言人都冇用啦 !

大宅

國民生產總值:3637

受害人除可向消委會投訴外,仲可以去報案、因為已經濊及欺詐、行騙及不誠實的推銷手段,須然結果係點暫時唔知,但至少受害人有責任據報呢類黑店,太多人就是因為怕事所以唔出聲,他日受害的人便會更多。
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

別墅

國民生產總值:978

我o係第二個website既talk知道好多人已經中招,呢間野個名已經"臭" 晒喇!!! :evil:

大宅

國民生產總值:1382

thanks !

複式洋房

國民生產總值:497

我已經中招啦...$6000 / 20 次
還仲有old course 10 次未用.
within two years

真慘....

大宅

國民生產總值:2589

[size=xx-large]差差差

禁止訪問

國民生產總值:18997

好媽媽勳章 畀面勳章

民房

國民生產總值:8

大宅

國民生產總值:1367

現代美容好難book, 成日都full, 買左course 都用唔到........lucky 我逃出呢間黑店around 4yrs

ming2 寫道:
我以前都係MB做過facial架...初初都仲ok..後尾發現佢地時間開始好難book,成日都full晒...打成個鐘電話都唔通(大佬我返緊工架...攪到好似打電話去電台玩遊戲咁...不停redial...)..通左又話full晒...又hardsell...之後,每次我去做facial,佢地一sell我,我就話"你地咁難book,買左都用唔到啦...,等我下次睇下book唔book到先再講啦..."...到我剩番幾格course後...佢地sell我,我就話要公司要我出trip,短時間都唔會返...等我返黎再開過啦...跟住有一次我無意間發現佢地係我個personal record度mark底左呢樣野...我就發現我最後個幾次facial佢地都冇人再sell我野啦...咁樣我先可以逃出呢間黑店咋....

MB同我宜家做緊個間facial店真係差得太遠啦....

大宅

國民生產總值:2256

自從 Anita 那件事,就很憎呢間公司 :evil:
雖然我很欣賞"蔡少X"做戲,可能她做戲很叻,所以幫呢間野!
其實睇BK,就知HK幾多人做facial,但

複式洋房

國民生產總值:171

聽從前在那邊工作過的朋友說, 她們連美容師都有quota, sale 不夠就要自已啃..人工又不是多, 分分鐘還要倒貼. :-x

公爵府

國民生產總值:25045

我千山萬水終於俾我就黎用完, 但現在每次去都好驚走吾甩.
svp = 6次
milk eye maskv= 5次
body massage =8次

大宅

國民生產總值:2072

呢間cheap野, 我一早就知道佢D衰野架啦, 所以就算佢幾平, 我連入去門口既衝動都無, 費事比人斬到一頸血, 各位姊妹, 大家小心呀!

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.