心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 妳係咪嬲左我啊...?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[img align=left]http://yip.lui8.com/Q.picture/line-01.gif[/img]

水晶宮

畀面勳章

你被逐出師門都係因為你忘記師父既遺糞o者.
想投降嘛.....好簡單.
方法1: 俾番版權費價值十萬九千七
方法2: 參加保齡隔瘋捉字失語言活學課程. 包你3個月學會. 1堂一萬,2堂萬一.

大宅

bowling2004 寫道:
你被逐出師門都係因為你忘記師父既遺糞o者.
想投降嘛.....好簡單.
方法1: 俾番版權費價值十萬九千七
方法2: 參加保齡隔瘋捉字失語言活學課程. 包你3個月學會. 1堂一萬,2堂萬一.

3堂係咪二萬一?之前聽村口阿強講呢個保齡隔瘋捉字失語言活學課程成日捉錯字失,造成損失嫁喎 :mrgreen:
[img align=left]http://yip.lui8.com/Q.picture/line-01.gif[/img]

水晶宮

畀面勳章

但係村口阿傻強老婆黎學過喎, 仲用3個月學會添.
學完仲有番張保齡隔瘋3個月學會捉字失活學課程證書俾番你.

大宅

bowling2004 寫道:
但係村口阿傻強老婆黎學過喎, 仲用3個月學會添.
學完仲有番張保齡隔瘋3個月學會捉字失活學課程證書俾番你.

又但係隔黎村阿保同阿齡學完之後返黎淨係o苗o苗聲,後尾D人俾d神茶過佢地飲同摔下白花油至冇事咋!

証書喎,想拎去老麥見份炸薯條都唔請.....

水晶宮

畀面勳章

哎也, 佢地搵錯工喇. 我推薦果堂係保齡隔瘋3個月學會捉字失活學課程, 唔可以活學活用黎炸薯條架.

佢兩個喵喵聲一定係學成保齡隔瘋3個月學會捉字失活學課程之後回家慶祝途中俾貓精纏身, 我有辦法.
另外推薦一堂打完齋唔要和尚3個月學會驅貓逐邪活學課程. 1堂一萬, 2堂萬一. 學完都會有番張證書俾番你. 學位有限, 欲報從速.

大宅

唔係喎,阿保同阿齡拎住張保齡隔瘋3個月學會捉字失活學課程証書去見老麥真係唔請呀,仲問係咪比人老點讀埋呢d勞什子課程添呀,妳講果個打完齋唔要和尚3個月學會驅貓逐邪活學課程聽田門d送石油氣單車司機講讀完有副作用,係甘易同男仔拖下手仔都會懷孕嫁,證書喎,家計會簽發牙?

大宅

bowling2004,johnny_english

hehehe,你兩個勁搞笑,笑死我,唔好俾佢停喎,我會一路追架

水晶宮

畀面勳章

我好認真架.
我誠意再推介1堂一二三四五六七唔呃唔得活學活用呃奶粉免費送佛送到西送野送上門3個月學會課程俾你. 包你3個月學會, 專門俾呢d貓精上身周圍R著數既人報讀, 祈求以毒攻讀. 有病醫病, 無病強身. 名額30個. 1堂一萬, 2堂萬一. 學位有限, 欲報從速.

大宅

報讀者必須要有天生"大支

民房

民房

首頁

尾頁

跳至