嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

妮飄尿片賣幾錢包?

大宅

Re: 妮飄尿片賣幾錢包?

唔同藥房唔同價錢, 我附近個間就nb同s碼都係$54.

大宅

Sheepy:

$54好平,悼悅賣$63,馬鞍山連NB也找不到,請問在那兒可買到$54,Thanks!

子爵府

請問沙田邊間藥房賣 nepia 中碼 or 大碼平呀

親子王國以外之相冊連結已被刪除

禁止訪問

大宅

係咪真係好好用架, 初生都得呀?
如果初生買幾多包呀?

洋房

我上星期係卓悅買定一包nb要$63
我想問下各位,係百佳同卓悅賣緊o既有咩唔同架?除包裝外,d質料會否唔同?

洋房

HAPPY-BABY 寫道:
係咪真係好好用架, 初生都得呀?
如果初生買幾多包呀?

It depend on your BB size
My BB born with 7.1 LB
and use NB for near 1 month
finish 4 packs NEPIA
我係安嬰兒BB

公爵府

無mug唔同! 不過格仔版>>尿片d花花色淡d! 唔係格仔版>>尿片d花花色深色d! 卓悅賣緊o既nb都同係jusco買到的一樣!

lgmeme 寫道:
我上星期係卓悅買定一包nb要$63
我想問下各位,係百佳同卓悅賣緊o既有咩唔同架?除包裝外,d質料會否唔同?

大宅

我在何文田廣場2樓一間藥房見到$57(唔記得$54定57)一包nb/s, 待我返屋企搵番佢個電話俾大家!

大宅

畀面勳章

hello, rebecca,
乜妮飄咁孤寒,(定係間間尿片公司都係 ?-( )。你問佢地取試用裝,咁佢地只係比coupon你去買。如果唔好用,都要啃一包咯 ?-(

我阿b都快出世,都唔知用邊隻。我見我樓下藥房都係賣$62。

禁止訪問

大宅

$57一包nb/s係在何文田廣場2樓224号興利中西藥行
tel: 22420930

大家可以打去問下有無貨.

大宅

「荷花」D碼好齊,S碼 $60 / 60片

RebeccaChan 寫道:
我之前寄信去取妮飄試用裝,佢地比張form我,可用$50買一包試,送埋貨,我而家用緊,好好用.我諗住會再計續用.
而家妮飄尿片賣幾錢包?係咪唔同size就唔同$.我bb用緊s碼,都好大塊,好正.
:mrgreen:

Thank You
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

大宅

Rebecca,
我都有寄去,但無回音woh! ?-(

[quote]
RebeccaChan 寫道:
hello NewSnoopy:响[媽媽寶寶]習誌有d form可取simple2塊,我都係o甘樣囉,唔通今年冇?我04年12月囉.[即上個月.
你有冇打電話問呀?[quote]
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

大宅

畀面勳章

我在1月6日寄,係人地scanned的copy,唔知佢地比唔比,至今未有回音。

大宅

但我見佢在magazine嘅表格寫住要正本喎......影印本無效!

大宅

畀面勳章

我都唔知呀...我見佢地寫唔可以重複使用表格,又無話scanned的唔得喎。本雜誌我在會所睇完又無理由特登買...

男爵府

請問各位媽咪其實妮飄好唔好用?? 請問夠唔夠軟身呀?? 咁唔知邊位媽咪又同時試過 pampers棉柔呢?? 邊隻好用d呀??

男爵府

jollydophin 寫道:
請問各位媽咪其實妮飄好唔好用?? 請問夠唔夠軟身呀?? 咁唔知邊位媽咪又同時試過 pampers棉柔呢?? 邊隻好用d呀??
[/quote]
妮飄好用好軟身又够大唔會漏好似pampers,相比pampers棉柔,pampers會吸尿多啲,但pampers貴成一倍有多長期用會差好多錢,我都係由Pampers轉用妮飄.或者間住用,晚上用pampers.

首頁

尾頁

跳至