跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 03年4月媽媽會之(去街街)

CandyBB,

never mind la...

我去o個日個畫廊都無開... d BK mami 都無詳細講 !!

"d buffet full鬼曬" ... 你試下 walk-in 時再訂丫, 我上次去時見有位先生照留名訂, d Recpt 同佢講:如有客遲到/no show, 就有table 俾佢, 我就一早訂左, 你可試下...
其實Hollywood o個邊都仲有fastfood 都ok o架, 又經濟 !!

CandyBB 寫道:
mmak,
真係唔好意思要您由頭打過.
我啱啱打左去disney問, d buffet full鬼曬... eeee ....
但係我問左畫廊, 幾時open之類嘅問題, 佢地話只係for 住係hotel入面d客, 您果時係唔係偷雞入去.....
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

Icycream

feb 5, 唔得, feb 12 o.k. , 但要最快1:30p.m.才到, 因早上要返教會.

Icycream 寫道:
All,

[size=medium]re: 新春年拜

如果我地仲唸唔到去那裡gathering, 不如好似上次咁去DH既聧邦飲茶好嗎? 不用等位. 飲完後可去冒險樂園or我club house既全新裝修既play room玩. 聽說已用火車模型+搖搖馬代替波波池了. 各位有冇idea?

5 or 12 feb are fine with me.

子爵府

Hi all,

已超過2000個回應 此版停止

請往 新版Click here >>
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

大宅

sorry 呀..... 手快快click左出去!!
---------- -------------- ---------

Icycream

12 Feb. 我要同囝囝去佢同學仔birthday party at 3:30pm 係匯景, 如果時間ok, 我一定出席

All,

[size=medium]re: 新春年拜

如果我地仲唸唔到去那裡gathering, 不如好似上次咁去DH既聧邦飲茶好嗎? 不用等位. 飲完後可去冒險樂園or我club house既全新裝修既play room玩. 聽說已用火車模型+搖搖馬代替波波池了. 各位有冇idea?

5 or 12 feb are fine with me.

伯爵府

Icycream: 12/2 我都o.k.

引文:
--------------------------------------------------------------------------------

All,

re: 新春年拜

--------------------------------------------------------------------------------

首頁

尾頁

跳至