跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 03年4月媽媽會(***)

Ladybird,

唔遲, 5張夠了. thx.

cindyma,

你唔使比我了. 費事浪費d babyfood. 去完春園街 & 卓悅記得報料bor. thx.

子爵府

Cindy媽咪,

babyfood... 我o岩丫....

我都想要 亨士招紙 丫...... 我儲左 32 張 尚欠8 張 o禁多丫.....
唔知有冇人可比我呢 ??

Cindy媽咪 寫道:

另Sorry ar....唔記得覆你tim....我有2張亨士招紙,但我要係 d 未開既 babyfood 到撕落黎架,如果你要既話可以俾你。反正我都諗住唔要 d babyfood lu....雖然仲未過期 (exp. Feb 05 & Aug 05).....但我諗唔到可以俾邊個呀.....

由 Icycream 於 2005-01-15 12:10:32

另請問你有冇5個heinz 招紙多丫? 今期用40個招紙加$30換STACKING ACTIION BLOCKS (FISHER PRICE) 一套3個. 其實就唔係好扺. 但我唔想再KEEP D 招紙.
[quote]
Icycream 寫道:
mmak,

你講緊Toyrus, 我上星期唸住去買個micro phone比april. 但睇唔岩. 因佢成日抓住支粗marker搖身搖勢係到唱歌. 我想買支無線發聲既micro phone比佢唱個飽. 唔知邊度有得買呢?

各位,

我有3張esprit $100 coupon, 滿$500用1張. 有冇人有興趣??

另, 有冇人可比5張亨士招紙比我丫 thx.
[/quote]

Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

Dear all,

Pls note.

(超筍)賀年禮盒開倉大平賣!!

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

mmak, cindy & Icycream,

多謝你地之前寄給我的wellcome stamps, 現努力儲存中, 定陣係我報恩o既時候喇, 如果我無記錯, 我好似有20個亨氏招紙, 你地pm個address及數量, 等我寄俾你地丫.

catnapper

男爵府

各位,
16/1去mit前去了附近的卓悅, 買了一包彤彤媽推介的尿片, 真的不錯, 濕了不會大大舊, 又不貴, 且L size 也合穿(pampers 要xl), 不妨試試

伯爵府

我有13 張亨士招紙!

mmak 寫道:
Cindy媽咪,

我都想要 亨士招紙 丫...... 我儲左 32 張 尚欠8 張 o禁多丫.....
唔知有冇人可比我呢 ??

[quote]
Cindy媽咪 寫道:

另Sorry ar....唔記得覆你tim....我有2張亨士招紙,但我要係 d 未開既 babyfood 到撕落黎架,如果你要既話可以俾你。反正我都諗住唔要 d babyfood lu....雖然仲未過期 (exp. Feb 05 & Aug 05).....但我諗唔到可以俾邊個呀.....

由 Icycream 於 2005-01-15 12:10:32

另請問你有冇5個heinz 招紙多丫? 今期用40個招紙加$30換STACKING ACTIION BLOCKS (FISHER PRICE) 一套3個. 其實就唔係好扺. 但我唔想再KEEP D 招紙.
[quote]
mmak,

你講緊Toyrus, 我上星期唸住去買個micro phone比april. 但睇唔岩. 因佢成日抓住支粗marker搖身搖勢係到唱歌. 我想買支無線發聲既micro phone比佢唱個飽. 唔知邊度有得買呢?

各位,

我有3張esprit $100 coupon, 滿$500用1張. 有冇人有興趣??

[/quote]

[/quote]

子爵府

catnapper,

你唔好講到咁嚴重啦..區區幾張紙仔, 算得咩呀. d 百佳stamp我都掉.

ladybird會比我, 你唔使比我啦 thx.

catnapper 寫道:

多謝你地之前寄給我的wellcome stamps, 現努力儲存中, 定陣係我報恩o既時候喇, 如果我無記錯, 我好似有20個亨氏招紙, 你地pm個address及數量, 等我寄俾你地丫.

catnapper

大宅

mmak,

好呀....有你接收d babyfood,咁我就唔駛哂左 d 野 law....我點樣俾你好呢 (因有一瓶係 Feb 05 到期架) ,不過我個d babyfood 仲係 "1"號個隻黎架喎....ok 嗎?

mmak 寫道:
Cindy媽咪,

大宅

catnapper,

Sorry ar....你唔使比我啦! 我無儲 heinz 既招紙架。 你俾 mmak 啦!

catnapper

大宅

如晚上用呢隻尿片得唔得呢? 澍森而家晚上會用pampers XL,貪佢吸濕夠強力。 基本上佢日頭巳介左片片 lu....出街就著 nepia pants 啦!

dorismama 寫道:
各位,
16/1去mit前去了附近的卓悅, 買了一包彤彤媽推介的尿片, 真的不錯, 濕了不會大大舊, 又不貴, 且L size 也合穿(pampers 要xl), 不妨試試

男爵府

我未試過夜用, 但我試過幾次用pampers XL都全身濕哂, 故用了huggies的overnites. 至於呢隻可否夜用, 我要再觀察o下先

真叻仔, 日頭已介片片, 已幫媽媽慳不少

Cindy媽咪 寫道:
如晚上用呢隻尿片得唔得呢? 澍森而家晚上會用pampers XL,貪佢吸濕夠強力。 基本上佢日頭巳介左片片 lu....出街就著 nepia pants 啦!

[quote]
各位,
[/quote]

子爵府

KAHOBB :我地去咗Xanthe & Dorismama 极力推介的<西貢蕉杭>,果然又"正"又"好玩"。
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

大宅

Cindy媽咪,

嘩! 澍森好叻仔呀, 日頭已經介咗片喇!

彤彤試過用呢隻片片嚟瞓覺都冇問題, 冇漏尿! 不過佢宜家唔肯瞓底俾我地換片, 要同佢著片褲, 瞓覺都係著片褲! 要趁佢瞓喺度飲奶先著到片片呀! 今日仲連片褲都話唔要添, 婆婆話佢下次再話唔要片就同佢著褲仔喎!

Cindy媽咪 寫道:

大宅

mmak,

Sorry, 要更正 " d babyfood 係 "2"號個隻黎架 "。

Cindy媽咪 寫道:
mmak,

好呀....有你接收d babyfood,咁我就唔駛哂左 d 野 law....我點樣俾你好呢 (因有一瓶係 Feb 05 到期架) ,不過我個d babyfood 仲係 "1"號個隻黎架喎....ok 嗎?

[quote]
mmak 寫道:
Cindy媽咪,

[/quote]

大宅

係呀....真係慳左唔少呀............

我未試過夜用, 但我試過幾次用pampers XL都全身濕哂, 故用了huggies的overnites. 至於呢隻可否夜用, 我要再觀察o下先

真叻仔, 日頭已介片片, 已幫媽媽慳不少

大宅

dorismama & 彤彤媽,

澍森咁叻仔日頭介到片片,真係要多謝個保母 law.....

大宅

Icycream,

我同事上星期比在支micro phone 我呀 ! o向腳位度仲有兩個制, 一個係會發出拍手獎聲, 一個係唔知咩野, 因未開始玩.
好似 o向永安買, 但佢係 o向 10 年 前買架.
mmak,

各位,

大宅

CandyBB or MMak

我係好钟意買煲煲罉罉, 仲非常有研究 Tim。百佳印花有多我要呀! Thank you先。

CandyBB 寫道:
各位,
1) 我有7个百佳印花
2) 1張haagen dazs coupon, 外賣任何雪糕cake滿$350.-以上, 有20%discount exp date 31/01/05, 購買時,要出示vip card.
如各位需要, 可是寄比大家.
願你開開心心、快高長大、聽教聽話!!

大宅

Catnapper

妳仲要唔要wellcome stamps, 我有5,6..个。有與趣我可以mail比妳,幾時deadline呀, 或者等我储多D, 再一次过比妳, 我959都去wellcome, but mostly Par'kn。

catnapper
願你開開心心、快高長大、聽教聽話!!

男爵府

Cindy媽咪
They are right, 澍森 is a clever boy and of course, your 保母 is of course very good too.

dorismama, they might be I will try the 片片 for Katrina too.

Cindy媽咪 寫道:
dorismama & 彤彤媽,

澍森咁叻仔日頭介到片片,真係要多謝個保母 law.....

首頁

尾頁

跳至